Ketogén diétázók, mit ettetek ma?
Sok jót hallottam a ketogén diétáról, de hogy lehet változatosan enni a sok fehérje és sok zsír kombót, hogy ne unja meg az ember?
Napi menükre vagyok kíváncsi, szóval hogy akik ezzel fogynak, azok miket esznek egy nap és mit ettek ma?
Köszi a hasznos válaszokat!
Nem vagyok keto diétán, de kevés ch-t eszek
Ma: paradicsomos bab szalonnával
Mandula
Szójakakaó volt a menü
Szerintem mást nem ettem
Tegnap
Madras curry pulykával
Mandula
Actimel
Mostanában esélyes még a hűtő tartalmából kiindulva
Pulykasült lesz avokádóval holnap
Mangó smoothie
Mandula
Földimogyoró
Földimogyoró krém az avokádós browniera, ami a mélyhűtőben dekkol
Töltött paprika (nem lisztes rajta a paradicsommártás, hanem saját magával sűríti anyu, cukor meg ilyedmi sincs benne)
Van valami hal meg mirelit zöldség még a frigóban
Vöröslencse hagymával és csirkével
Dhal
Indiai curry - valami tejszínes
Tejszines paradicsom
Marhapörkölt (bár hagyma nincs itthon)
Ha lesz erőm elmenni boltba paprikáért, póréhagymáért, gombáért és édesburgonyáért, akkor thai curry csirkéből
Chilis bab (én normális felkockázott marhából csinálom, nincs benne kukorica sem) -sajttal
Rántotta vagy buggyantott tojás
Lencsekrémleves tejszínnel vagy kókuszkrémmel - sajtchipszel
Valami amire kell olivabogyó, mondjuk paradicsomleves vagy egy karfiol alapú pizza
Van valami kóluszliszt alapú piskótaféle a fagyasztóban, arra csinálok áfonyaöntetet és dobok rá mascarponét
Rakott zöldség is esélyes esetleg
Gratin nagy eséllyel spenóttból
Kip saté
Ilyesmik
-Tojás rántotta 3 sárgája, 2 fehérje, kacsazsír, reszelt ementáli sajt...
-Frankfurti leves, kelkáposzta, petrezselyem gyökér, virsli, zsíros tejföl, egy szem krumpli sűríteni.
-Mákos, almás torta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!