Van itt 1-es típusú cukorbeteg, aki Ketogén étrenden van?
Csak 1-es típusú cukorbeteg érdekel, 2-es típusú nem.
Csak olyan aki 1-es típusú cukorbeteg és közvetlen tapasztalata van a Ketogén étrenddel
Másról, ami nem a kérdéshez tartozik nem kell írni, se Paleo, se más étrenddel kapcsolatban. Olyan se írjon, aki nem cukorbeteg és nem próbálta a Ketogént.
Köszi :)
1-es tipusként tilos ketogén diétat folytatni még orvosi felügyelet mellett is!
Apum egyszer elkezdte, pár hét alatt majdnem belehalt, az intenzíven feküdt napokig, az orvos meg is mondta hogy a csodával határos hogy túlélte.
Lehet, h apukád nem jól csinál valamit.
Halle Berry színésznő 7 éve van ketogén étrenden, úgy, h 1-es típusú cukorbeteg.
Én paleoztam és 2 évig nem adtam egyáltalán inzulin, 1-es típusú cukorbetegként. Csak azt nem tartottam be és ezért ismét el kellett kezdeni inzulinozni magam.
Függetlenül attól, hogy a keto működne-e neked (orvost jobb lenne erről kérdezni, mint a népet), ha a paleo-t nehéz volt tartanod, szerintem nem remélhetsz sokat a keto-tól sem. Az még szigorúbb, ami azt is jelenti, még egyhangúbb.
Ez a szempont független a cukorbetegségtől, de szerintem számolni kell vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!