Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Van itt 1-es típusú cukorbeteg...

Van itt 1-es típusú cukorbeteg, aki Ketogén étrenden van?

Figyelt kérdés

Csak 1-es típusú cukorbeteg érdekel, 2-es típusú nem.

Csak olyan aki 1-es típusú cukorbeteg és közvetlen tapasztalata van a Ketogén étrenddel

Másról, ami nem a kérdéshez tartozik nem kell írni, se Paleo, se más étrenddel kapcsolatban. Olyan se írjon, aki nem cukorbeteg és nem próbálta a Ketogént.

Köszi :)

2019. aug. 20. 20:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

1-es tipusként tilos ketogén diétat folytatni még orvosi felügyelet mellett is!

Apum egyszer elkezdte, pár hét alatt majdnem belehalt, az intenzíven feküdt napokig, az orvos meg is mondta hogy a csodával határos hogy túlélte.

2019. aug. 22. 15:40
 2/4 A kérdező kommentje:

Lehet, h apukád nem jól csinál valamit.

Halle Berry színésznő 7 éve van ketogén étrenden, úgy, h 1-es típusú cukorbeteg.

Én paleoztam és 2 évig nem adtam egyáltalán inzulin, 1-es típusú cukorbetegként. Csak azt nem tartottam be és ezért ismét el kellett kezdeni inzulinozni magam.

2019. aug. 22. 17:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Függetlenül attól, hogy a keto működne-e neked (orvost jobb lenne erről kérdezni, mint a népet), ha a paleo-t nehéz volt tartanod, szerintem nem remélhetsz sokat a keto-tól sem. Az még szigorúbb, ami azt is jelenti, még egyhangúbb.

Ez a szempont független a cukorbetegségtől, de szerintem számolni kell vele.

2019. szept. 7. 11:18
 4/4 anonim ***** válasza:
77%
Pont a minap került szóba egy magyar ketogénes FB csoportban, amikor valaki tanácsot kért. Ott többen is vannak. Egy hölgy azt tanácsolta hogy lehet csinálni, de készen kell állni az inzulin drasztikus lecsökkentésére. Ő pontosan leírta hogy mit miről mennyire csökkentett, erre nem emlékszem már. Teljesen nem tette le. Előnyként azt hozta fel, hogy nem ugrál így annyira az inzulin szint ketogén diétán. Viszont úgy tudom időszakos böjtöt folytatni tilos. Ez a kettő gyakran együtt jár ketogén diétán, csak azért említem.
2019. dec. 18. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!