Miért fogyok lassan? 60kgvagyok,5-6 kg-ot szeretnék fogyni,magasságom 157cm Számolom a kalóráit,jól eszek és olyanokat ami kell,semmi nasi,cukros dolgok stb. Nő vagyok,2kg ment le egy hónap alatt,hétvégén inzenzíven 120-140pulzussaltekerek50percet
Figyelt kérdés
febr. 8. 04:41
11/17 anonim válasza:
Gyere sofőrnek itt garantált a fogyás! 7 kiló ment le egy hónap alatt napi 12 óra vezetéssel pedig zabálok egész nap😅😅😅
12/17 anonim válasza:
Heti 5-600 gr fogyás teljesen elfogadható :), nem kell gyorsabban, mert abból meg egészségi problémáid lehetnek.
14/17 anonim válasza:
Lepontoztatok?????
Na akkor én is mimdenkit!!!
15/17 A kérdező kommentje:
Próbálok többet sportolni,csak két kisgyerek mellett nehéz időt szánnom rá
febr. 8. 16:17
16/17 anonim válasza:
Teljesen jó ez az ütem, nem mellesleg legalább nem fog a bőröd se lógni rajtad, mint egy sharpei-nek meg striásodni. Ezek ugyanis általában a csodálatos rohamtempójú fogyókúrák eredményei.
17/17 anonim válasza:
Azért fogysz lassan, mert csak egy viszonylag kicsi deficitben vagy. Cicidből is fogytál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!