11/12 A kérdező kommentje:
Én értem, hogy valakinek ez hihetetlen, de én edzek, gyors az anyagcserém, eddig 3000-3500 kalóriát is megettem egy nap(tudom az rengeteg), de én meghalnék, ha 1500 kalórián kellene élnem. Próbáltam, nagyon nem ment.
2023. szept. 27. 13:07
12/12 overmax válasza:
Ha fogyásra adtad a fejed, akkor a hosszú távú tendenciát figyeld, mert a heti eredmény néha ingadozó. Én 2 év alatt fogytam 99,7 kg-ról 75-re. De ezalatt volt több olyan hét is amikor nőtt a súlyom ~1 kg-mal.
Amúgy most 78 kg körül vagyok. A cél elérése után már nem vagyok olyan szigorú, de lassan ismét "fegyelmezettebbnek" kell lennem. Jó lenne 75 alatt maradni a 170 cm magasságom mellet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!