3 hét alatt 6 kg fogyás jónak számít? Most már lassabban megy le . Hetente 05-1 kg . 158 cm 73 kg vagyok
Nagy súlyból állítólag az elején gyorsabban lemegy. Viszont heti fél vagy egy kg fogyás a teljesen normális és egészséges.
Sok sikert a további fogyáshoz.
Az elején kiürül belőled a víz, salakanyag, stb, ezért, ha az elején gyorsabb a fogyás (az első 2 hét kb.) az nem feltétlen gond.
Viszont utána sem érdemes heti 1kgot leadni. Heti 1kg az egy 1000 kalóriás deficitet jelent, ami egy borzasztó nagy éhezés és később ezt nem fogod tudni fenntartani.
500 kalóriás deficit elég. Ezzel heti 0.5kg megy le, viszont sokkal tarthatóbb, és minél lassabb a fogyás, annál nagyobb a valószínűsége, hogy zsírt fogsz veszíteni, nem pedig izmot. Márpedig 1000 kalóriás deficittel, főleg, ha nem figyelsz a fehérjebevitelre és nem végzel intenzív súlyzós edzést, akkor elég nagy a valószínűsége, hogy izmot is fogsz veszíteni. Izmot meg senki sem akar veszteni..
Soha ne legyen az a célod, hogy a mérleg mutasson kevesebbet, mert a mérleg nem tesz különbséget zsír és izom között. Persze, egy jó iránymutató, de mérd a körméreteidet és nézd a tükröt is.
Vigyázni kell, mert ami gyorsan lemegy, az gyorsan visszajön, ha nem figyelsz.
Én a munkahelyen 2,5 hónap alatt 10 kilót fogytam. Sajnos 3 hónap után vissza is jött.
volt egy bokaficamom, szóval 2 hónapig alig tudtam menni, ennek is köze volt hozzá.
Jó!
Gratulálok!:)
Most hol tartasz?:)
70 alatt már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!