Ha 55, 9 kg-ról "lefogytam" 55, 3 kg-ra egy hét alatt, az jónak számít?
46-47 kg a célom, étrend változtatás nélküli, CSAK hasizom edzéssel. Lehetséges?!
Van valakinek bármilyen ötlete, tanácsa? Szívesen fogadom, mert fogyni akarok. Nagyon zavaró nekem, szóval nem szeretnék olyan hozzászólásokat kapni, hogy "minek akarsz te fogyni?!, meg stb. társai, és mindenfélék".
Tehát én tényleg komolyan gondolom, "bármire" hajlandó lennék ezért (és Észak-Kelet Mo.-n élek, szóval, ha lehetne csak errefelé beszerezhető dolgokat kérnék szépen ajánlani, ha valaki ajánlana fogyás szempontjából) .
Előre is köszönöm a normális válaszokat, és nem csak gúnyolódó vagy hasonló megjegyzések végett kérném mellőzni ezeket, mert ilyen komolyan még semmit sem gondoltam, mint ezt a fogyást, mivel nekem kellemetlen érzés, és kész.
Vékonyodni szeretnél, vagy hogy a mérleg kevesebbet mutasson? Mert az előbbit elérheted az utóbbi nélkül is. Sőt, ha ugyanannyi kiló vagy, de vékonyabb, az azt jelenti, hogy több az izom és kevesebb a zsír, tehát csinosabb lettél.
Súlyt veszteni úgy a legkönnyebb, hogy az izmaidtól szabadulsz. A mérleg szépen mutatja a fogyást, de optikailag akár kövérebbnek is tűnhetsz utána, mert izmok nélkül formátlan, plöttyedt leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!