Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha 55, 9 kg-ról "lefogytam"...

Ha 55, 9 kg-ról "lefogytam" 55, 3 kg-ra egy hét alatt, az jónak számít?

Figyelt kérdés

46-47 kg a célom, étrend változtatás nélküli, CSAK hasizom edzéssel. Lehetséges?!

Van valakinek bármilyen ötlete, tanácsa? Szívesen fogadom, mert fogyni akarok. Nagyon zavaró nekem, szóval nem szeretnék olyan hozzászólásokat kapni, hogy "minek akarsz te fogyni?!, meg stb. társai, és mindenfélék".

Tehát én tényleg komolyan gondolom, "bármire" hajlandó lennék ezért (és Észak-Kelet Mo.-n élek, szóval, ha lehetne csak errefelé beszerezhető dolgokat kérnék szépen ajánlani, ha valaki ajánlana fogyás szempontjából) .

Előre is köszönöm a normális válaszokat, és nem csak gúnyolódó vagy hasonló megjegyzések végett kérném mellőzni ezeket, mert ilyen komolyan még semmit sem gondoltam, mint ezt a fogyást, mivel nekem kellemetlen érzés, és kész.

2020. dec. 12. 01:26
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
170 cm vagyok
2020. dec. 12. 13:42
 12/16 anonim ***** válasza:
Akkor jó a mostani súlyod, azért megy nehezen.
2020. dec. 12. 16:42
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
46-47kg a te magasságodhoz betegesen alacsony lenne, ha elérnéd a célsúlyod, állandóan fáradt lennél, fáznál, hullana a hajad, nagyon töredezne és csúnya lenne a körmöd, a bőröd se lenne szép, ill. alacsony súlynál jobban szőrösödnek a nők.
2020. dec. 12. 17:11
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

46 kiló akarsz lenni.

Mozgásnak neked elég csak hasizmozás.

60 deka mínuszra is fogyásként gondolsz.

Itt nagyobbak a gondok a súlyodnál...

2020. dec. 12. 17:15
 15/16 anonim ***** válasza:
37%
Mar most is kórosan sovány vagy és gusztustalanul nézhetsz ki, de a hasizom edzéssel szerencsére nem fogsz fogyni, maximum vastagodni, ami határozottan jot fog tenni neked.
2020. dec. 12. 17:20
 16/16 anonim ***** válasza:
Tükröt nézd, ne a mérleget.
2020. dec. 14. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!