Mi a véleményetek a 160 g-os Ch diétáról?
Akik esetleg csinálják/ismerik a szabályait is, kérlek írjátok meg:
- mennyire nehéz rászokni?
- mik a "buktatói"?
Nincs diagnosztizált betegségem, de fogyni+jobban érezni szeretném magam.
Szerintetek mennyire jó ez a módszer rá?
Nem diétaként gondoltam, hanem életmódváltásként, így biztosítva a tartós eredményt.
Nekem orvosi javaslat volt, amikor PMA,PCOS, és IR-rel diagnosztizáltak. Egyáltalán nem jött be több szempontból sem. Nekem ez a 160ch sok volt, és úgy tapasztaltam, hogy kimondottan éhesebb vagyok ch domináns étrend mellett. Nem tett jót.
Kevesebb chval ( napi 80-90g környékén), és magasabb zsírbevitellel tudtam lefogyni normál súlyra, amit azóta is ezzel az étrenddel tartok.
Egyszerűen megfigyeltem magamon, hogy ezzel az étrenddel, így érzem jól magam. És persze a rendszeres mozgás is az életem része. Így ezt az életmódot követem és kész.
Szerintem mindenkinek ki kell tapasztalni mi a jó neki, nem vagyunk egyformák.
Nagyon elterjedt ez a 160g ch baromság, de önmagában ez csak egy sablon, nem érdemes minden betegre ( vagy csak úgy általában emberre) ráhúzni, válogatás nèlkül.
Lehet hogy jó lesz neked, lehet hogy nem. Próbáld meg, aztán érezni fogod, hogy életmódszerűen követni tudod e. Mert fogyni csak úgy érdemes, olyan rendszer mentén, amit élethosszig tartani tudsz, egyéb esetben össze vissza fog jojózni a súlyod, ha nem tudsz kitartani.
Nekem ez jut eszembe:
Bemegy egy ember a találmányi hivatalba:
- Jó napot! Feltaláltam a hajvágógépet, kiváltja a fodrászok minden munkáját, öt perc alatt levágja bárkinek a haját.
- Remek - mondja egy hivatalnok - látom a leírást, csak egy kérdésem van, ami nem világos: hogyan kezeli a gép azt a problémát, hogy minden vendégnek különböző a feje?
- Először kérem, először...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!