Mi a véleményetek a 160 g-os Ch diétáról?
Akik esetleg csinálják/ismerik a szabályait is, kérlek írjátok meg:
- mennyire nehéz rászokni?
- mik a "buktatói"?
Nincs diagnosztizált betegségem, de fogyni+jobban érezni szeretném magam.
Szerintetek mennyire jó ez a módszer rá?
Nem diétaként gondoltam, hanem életmódváltásként, így biztosítva a tartós eredményt.

"Lètezik 120,160 és 180 g CH dièta is"
Létezni léteznek, csak tudományos relevanciával nem rendelkeznek.

Ez egy áltudományos bromság, egészséges! embernek semmi szüksége rá, aki pedig beteg (pl DM, vagy GDM) ott személyre szabott étrendet kap, nem random odarakják el, hogy 160 gr, tessék.
Vagyis sajnos Mo-n igen, külföldön anamnézis és komoly vizsgálatok után szabják meg, mennyi ch-t ehet.

Magyarországon is protokollok alapjàn dolgoznak az orvosok is,meg a dietetikusok is.Ha akar se javasolhat Norbi update vagy keto étrendet.Doabetes mellitusban is lehet 180g-os diétàt követni,de a hozzáadott cukorból szàrmazó energia nem haladhatja meg az össz energia bevitel 5-%-át.
Mèg annyit hozzáfűznèk,hogy Magyarország lehet nem a legjobb helyen áll gazdasági szempontból,de tudomànyok szempontjàból-ès ezen belül dietetikai szempontból is kimagasló helyen àll.Èn írtam több vàlaszt is,dolgoztam Magyarorszàgon is,jelenleg külföldön dolgozom szintèn dietetikuskènt.Megértem a sok fusztràlt válaszadót,elèg sok informàció kering a neten,nehèz lehet eligazodni komolyabb ismeretek hiànyàban.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!