Mennyi cottage cheeset és tojást ehetek egy nap?
Figyelt kérdés
Eddig 600 g cottage cheeset ettem és 4 tojást. (reggeli és ebéd)
vacsira is ezeket enném, de nem tudom mennyit lehet még.
Adataim:
117 kg, 169 cm, 32 év, N,
Fogyózom, de még az elején vagyok, nem tudom mennyi fér bele.
2021. okt. 29. 14:52
1/16 anonim válasza:
Sok vitamin, tápanyag, ásványi anyag nem fog téged veszélyeztetni. Ezt hosszú távon tervezed folytatni? 100% hogy valami ki fog ürülni a szervezetedből..
2/16 A kérdező kommentje:
Szedek multivitamint, meg külön c-vitamint mellé. Csak hízni nem akarok már tovább, már nagyon fogynom kellene :(
2021. okt. 29. 15:25
3/16 anonim válasza:
Ja hogy csak ezeket eszed? Az nem kis baj. Zöldség, gyümölcs? Ez így nagyon egyoldalú... A kalóriádba beleférne több is valószínűleg, de könyörgöm, egyél változatosabban.
4/16 A kérdező kommentje:
A gyümölcsről azt olvastam, h azokat nem ajánlják a magas cukor miatt.
Zoldsegek kozul probalom a paprikat es az uborkat. A burgonyat szeretem meg, de azt sem lehet.
De pl. Most a 600 g cottage cheese miatt tok rosszul erzem magam, mert olyan soknak tunik.
2021. okt. 29. 15:57
5/16 anonim válasza:
Tej szempontjából valóban sok. Én nagyon igyekszem nem besokallni a tejtermékekből, már a sok intolerancia miatt is. Persze attól nem rossz étel, csak nehogy felgyűljön a szervezetedben.
6/16 anonim válasza:
És ha megundorodsz tőle 3 hét után, akkor mi lesz? Egyél változatosabban.
7/16 anonim válasza:
Semmi baj nincs a gyümölcsök természetes cukortartalmával, nem a szénhidráttól hízol. Oké, ne kilószámra egyed a banánt, de nem lesz tőlük bajod.
A krumpli pedig szintén nem maga a sátán, 77 kalória van 100 grammban, csak nem bő olajban kell kisütni.
8/16 anonim válasza:
Szerintem tölts le egy kcal számoló app-ot. Ott nyomon tudod követni,hogy mennyit ettél és mennyit ehetsz még. Én is használom, rengeteget segitett nekem a fogyásban, és van olyan hogy egy pizza is belefér az étkezésembe. Én mindent eszek igazából, gyümölcsöt, zöldséget, néha hamburgert vagy pizzát és mégis tudtam így fogyni. :)
9/16 anonim válasza:
Számold ki mennyi kalóriára van szükséged, abból vonj le 200at kezdésnek, ha fogyni akarsz. A kalóriakorlátot pedig töltsd ki rendes étellel. Tojás, brokkoli, hús, grillsajt (amelyikben nincs sok szénhidrát, de fehérje annál több), joghurt, saláta, csirke, pulyka, húsleves. Keress esetleg rá a 160g szénhidrátos diétára. Biztos van mellé valahol étrend is. Csak úgy, hogy te kitalálod, hogy ezt meg ezt eszel, attól nem fogsz fogyni, mert nem kielégítő a kaja. Tavaly én is azt csináltam, tovább híztam. Idén elhatároztam, hogy lefogyom a felesleges 20 kilómat. Kaloriaszámlálás, kaja méregetés, fehérje ivás, önmegtartóztatás. Szedj krómot, segít rendben tartani a vércukrod, nem leszel rohadt éhes. Próbáld ki az időszakos diétát kalóriaszámlálással. Nekem az vált be. Figyelj a makrókra, mert rohadt fontosak. Mindig fehérjéből fogyassz többet, igyál fehérje shaket. Olyasmit ne egyél meg, amiben 6 grammnál, kivételes esetben, ritkán, 10 grammnál több cukor van 100 grammban. Se krumpli ész nélkül, se kenyér (50-60 gramm cukor van 100 gramm kenyérben). Én fél év alatt leadtam 18-20at, heti 500-700 grammot fogytam így átlagosan. De volt, hogy csak stagnált. Azóta is tartom 65-66on, már 4 hónapja, pedig eszek már szinte mi dent, csak mértékkel.
10/16 anonim válasza:
Gyümölcsöt én sem ajánlom, inkább több zöldséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!