Honnan érdemes rendelni napi teljes étkezést ch szegény étrend szerint összeállítva?
ch szegény étrend szerint szeretnék enni, de jelenleg nem tudom megoldani a főzést, ezért szeretném rendelni az ételt teljes napra (nemcsak egy étkezésre)
Melyik céget ismeritek, ajánljátok, amelyiknek van ilyen étrendre teljes napra?
egeszsegpajzs.hu
Bar nem tudom mennyi azaz alacsony ch. Altalaban az inzulinrezisztancias egesznapi menujuk 1800 kcal korul mozog es 150gramm ch-t tartalmaz. 3500 forint / nap.
50 gramm alatt van ketozis. Ez Low CH-nak szamit. 150gramm ch-ra van szuksege egy kb 75 kg-os embernek fogyokura alatt. Kicsit osszetettebb ez a dolog, mint gondolnad.
Amugy a cukrosok is 150 grammot esznek, de ezt a dietat csak Magyarorszagon hasznaljak, mashol nem nagyon elterjedt. Szerintem az se sok. De minden ember mas es mas. Aktivitasodtol, nemedtol, korodtol fugg az egesz.
Az elso voltam. :)
Kérdező, a ch szegény étrend napi 100g ch alatt van.
50 alatt pedig ketogén étrend, de az megint más kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!