Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Múpt héten elkezdtem diétázni....

Múpt héten elkezdtem diétázni. Akkor 95,8 kg voltam,most pedig 97 kg vagyok. Valamit rosszul csinalnék?

Figyelt kérdés

Amióta elkezdtem ezt a diétát,lényegesebben kevesebbet eszek,este 6 óra után pedig csak vizet iszok.

Reggelire ugyanúgy eszek mindent,ebédnél pedig ügyelek arra,hogy ne egyek pékárut.

Vacsorára (ami 6 óra előtt van) pedig csak sajtot,húst,zöldséget,joghurtot eszek.

Nasizásképp pedig most leginkább barackot fogyasztok.

Mindemellett naponta 2-szer,reggel és este is lebiciklizek úgy 8-10 km-t.

Illetve azon is hondolkoztam,hogy reggelente eljárok a közeli kondiparkba.

De most, kettő WC-és után,kávé előtt megmértem magamat,és a mérleg 97 kg-t muatott.

Majd elkapott az agybaj.

Értem,hogy nem fogok 1 hét alatt 1 kg-t leadni,de nem hogy fogyzam volna 1 dekát is,nem,híztam egy egész kilót!

Valamit rosszul csináltam volna az elmúlt egy hétben?

2021. júl. 30. 08:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

1-2 hét nem mérvadó. A súly simán ingadozik ennyi idő alatt.

1 hónap múlva nézd meg, annak van értelme.

2021. júl. 30. 17:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!