Múpt héten elkezdtem diétázni. Akkor 95,8 kg voltam,most pedig 97 kg vagyok. Valamit rosszul csinalnék?
Amióta elkezdtem ezt a diétát,lényegesebben kevesebbet eszek,este 6 óra után pedig csak vizet iszok.
Reggelire ugyanúgy eszek mindent,ebédnél pedig ügyelek arra,hogy ne egyek pékárut.
Vacsorára (ami 6 óra előtt van) pedig csak sajtot,húst,zöldséget,joghurtot eszek.
Nasizásképp pedig most leginkább barackot fogyasztok.
Mindemellett naponta 2-szer,reggel és este is lebiciklizek úgy 8-10 km-t.
Illetve azon is hondolkoztam,hogy reggelente eljárok a közeli kondiparkba.
De most, kettő WC-és után,kávé előtt megmértem magamat,és a mérleg 97 kg-t muatott.
Majd elkapott az agybaj.
Értem,hogy nem fogok 1 hét alatt 1 kg-t leadni,de nem hogy fogyzam volna 1 dekát is,nem,híztam egy egész kilót!
Valamit rosszul csináltam volna az elmúlt egy hétben?
Szerintem nem csinálsz semmit rosszul. Gyakran előfordul, hogy a fogyás beindulásakor felfelé billen a mérleg nyelve, ezért nem érdemes mindig figyelgetni. Te csak csináld amit eddig is, legyél kitartó, és majd 1 hónap múlva állj rá a mérlegre, akkor már valószínűleg mutat különbséget, és magadon is érezni fogod.
Értelemszerűen, ha lejársz még a kondiparkba is, ezt a folyamatot felgyorsíthatod. + figyelj azért arra is, hogy ebédre mit eszel, ne csak a pékárut vond ki, hanem a fehér lisztes dolgokat, krumplit is.
Hajrá, sikerülni fog! :)
1-es vagyok: igen, a krumplis kijelentésemet pontosítanám: valóban én is az olajban sült krumplira értettem, csak ezt nem fejtettem ki bővebben. :)
Ami szerintem nagyon fontos, az a fehér liszt, és a cukor elhagyása, vagy nagyon minimálisra csökkentése. Lehet ezeket bármivel helyettesíteni, teljes kiőrlésű liszttel, rozsliszttel. Sokkal hamarabb jól laksz, és több ideig telítve érzed magad, ha ilyeneket fogyasztasz.
De jól mondják a többiek is, ritkább mérlegre állások, és inkább a centijeidet mérd.
Köszönöm szépen a válaszokat!:)
Megnyugodtam:)
Akkor ugyanúgy csinálok mindent tovább,csak megijedtem,hogy tényleg hormonbeteg vagyok,hogy elkezdtem diétázni és még hízok is.
A lisztes és a cukros dogokat tényleg elhagytam.
Nem eszek fehér liszzből készült oékárukat és a kristalycukrot is elhagytam.
Amit lehet,mással édesítek.
Annyit kérdeznék még meh,hogy mennyi idő,mire fogyasnak indulok?
Tényleg mozgászegény életet éltem,amíg el nem kezdtem diétázni.
Most jóval többet mozgok még így is.
1-2 hónap mire beindul a fogyás úgy rendesen.Aztán ha következetesen csinálod a diétád és mozogsz akkor szép eredményt fogsz elérni.
Konditeremre ha rá tudnád magad venni az jó lenne
1-2 hónap?
Hú! Én fél évre terveztem,higy leadok kb. 18 kg-t,lehet,hogy ez bő egy év is lesz?
Egyébként igen, holnaptól reggelente egy jó félórárn keresztül intenzíven fogok kondizni a kinti kondiparkban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!