Segitene nekem valaki? Fogyni szeretnék IR-em és PCOS-m van.
IR+PCOS+PM alulműködéssel diagnosztizáltak, nekem az LCHF étrend segített ( alacsony szénhidrát, sok zsír). + Rendszeres mozgás. 170 kilóról 82- re fogytam, még hátra van 17. A petefészek cisztáim felszívódtak, minden laboreredményem javult, sokkal energikusabb vagyok és jobban is érzem magam. Én ezt az étrendet tartom most már életmódszerűen. Nem fogok rajta változtatni.
A sablon 160g szénhidrát diéta nekem egyáltalán nem vált be , ezért váltottam.
Kedves 4-es válaszoló!
Miért gondolod, hogy a növényi étrend "csak jobban szétb@sz"? Pont hogy a low carb étrendek mellett nagyon ritka, hogy valaki kigyógyuljon teljesen IR-ből (bár nem lehetetlen), mivel csak tüneti kezelés. A zsírszegény növényi étrend viszont a legjobb kezelés rá, mert a legtöbb esetben vissza lehet vele fordítani teljesen a betegséget. Még olyan 1-es típusú cukorbeteget is láttam, akinek sokat javult az állapota a TÉNÉ-nek köszönhetően és sokkal kevesebb inzulint kellett használnia.
Komolyan, lépj be a Teljesértékű növényi étrend fb csoportba, használd a keresőt és olvasgass. Elég sok a sikersztori. Vagy szerinted mindenki csak hazudik, hogy meggyógyult volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!