Sos! PCOS Lenne valaki aki segitene?
Sziasztok multhet hetfon derult ki pcom van
Ultrahangon mind2 petefeszkem tele cisztaval es a mehem alatt
Nos a dokim lekerte a vervetelt minden hormont ir et mindent ami szukseges
De azt mondta minden rendben van
Nos az lenne a kerdesem h akkor mitol vann?? A tunetem a kovetkezo: majus ota nincs menszi es nem tudok lefogyni inkabb hasra hizok !
Faradekony vagyok
Mas tunetem nincsen
Elkuldot endokrilogiara
Es diatetikushoz
A masik pedig az h mar lassan egy eve hogy nem sikerul teherbe esnem
Nagyon szepen koszonom
Kivancsii leszek hogy mit fognak mondani 😕
Nalam is ugyanez a helyzet. Vervetelnel nalam kiderult,hogy alacsony a cukrom, alacsony a peogeszteronom(az a noi hormon) es magas a tesztoszteron szintem(ami meg a ferfi hormon, tehat ettol is johet a szorosodes), es mivel keves a noi hormonon, ezert a petesejt korul 1 vekony reteg kepzodik, ami altal nem tud megrepedni es ezert nincs menzesz.
Jobbik esetben neked is ennyi a bajod, viszont ha hizol is, akkor lehetseges, hogy a pajzsmirigyeddel van gond.
Amugy meg annyi,hogy nekem felirtak valami gyogyszert, ami stabilizalja a cukorszintemet es 1 adag fogamzasgatlot(a noi hormonok miatt), de ugyanakkor azt mondtak,hogy fogynom kell es sokat mozogni.
Viszont igy fogamzasgatlo mellett(gondolom en) a fogyas nem megy. 1 szemem van belole, aztan kivancsi leszek,hogy utana megfog jonni vagy sem.
Ajánlom Vojcek László professzor urat Budapesten. Ha megtehetitek, menjetek el hozzá, nem magánkórház.
Nekem januárban volt petefészek ciszta műtétem, 7 meg 5 centis. Fél év alatt sem enyhültek a tüneteim, ezért visszamentem a dokihoz, aki PCO-t állapított meg.
Tegnap voltam ennél a professzornál. Elég volt rápillantania a műtét utáni szövettan eredményére és rávágta, hogy nem PCO. Én nem értek hozzá, annyi a lényeg, hogy nekem is tele van cisztával mindkét petefészkem, de nem az a fajta, amit az előző dokim látott ultrahangon.
Van minimális peteérésem, csak megtermékenyülni lesz nehezebb. Szóval a jobbik rossz.
Ezzel most nem akartam senkit összezavarni, vagy reményt ébreszteni bennetek, csak segíteni szerettem volna. Nagyon kedves, és hozzáértő doki.
Irgalmasrendi kórház.
Hajrá, ne adjuk fel! :)
L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!