Csalónapokon milyen finomságokat engedtek meg magatoknak?
Nincs csalónapom. Ha megkívánok egy süteményt, elkészitem fogyókúrába beilleszthető módon. Ha nagyon szeretnék egy szelet csokit, ami kb kéthavonta egyszer jön rám, akkor megeszem.
Miután életmódot váltottam olyan étkezést alakítottam ki, amit egy életen át lehet tartani. Ebbe belefer a pizza, a hamburger is, de nem gyorsétteremben veszem meg, hanem itthon, minőségi, teljes kiőrlésű, természetes alapanyagokból készitem el.
Havi 1 ilyen napom van.
Minden olyasmi amit az életmódváltásom óta a mindennapjaimban már nem eszem, de egyébként szeretek, és ha nem híznék baromi gyorsan tőlük, akkor bizony gyakrabban enném őket, de ezt nem tehetem meg.
Gyorskaja ( főleg kínaikaja), fehérlisztes pékáru, cukros édesség, csipsz.
-A fogyásomat nem befolyásolja
-az esetleges sóvárgást havi 1 ilyen nap bőven kielégíti,
-az életmódrendszert amit követek így tudom hosszútávon is tartani, hogy ennyi élvezetet megengedek magamnak
+ hajlamos vagyok bizonyos termékekkel kapcsolatban hamar függővé válni, de ez a havi 1 nap ezt még nem hozza vissza.
Nekem minden lényeges szempontból így jó.
Nincs csalónapom, én nem fogyózom, én életmódot váltottam. Több, mint egy éve redkuáltam le a szénhidrátot, és gyerekkorom óta nem voltam ilyen fitt, mint most.
Vagyis... mondjuk, hogy csalás, ha néha-néha megiszom egy pint ale-t (sör).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!