Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Diéta alatt lehet inni Coca...

Diéta alatt lehet inni Coca cola zerot?

Figyelt kérdés
2020. máj. 7. 09:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, attól mégis mi bajod lenne, ha nem ezt szoktál inni, de most egyszer megkívántad? :D
2020. máj. 7. 13:39
 12/20 anonim ***** válasza:
40%

Én iszok Zéró colat fogyókúra alatt és egyáltalán nem érdekel,hogy egészségtelen,mert nem egészséges,hanem vékony szeretnék lenni. (Jöhetnek a piros kezek) Eltelít és régen is bevált nálam.

Ha természetes fogyókúrás italról van szó én a zöld teát ajánlom,mert felgyorsítja az anyagcserét.

2020. máj. 7. 16:18
 13/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek

Mint mondtam kB soha nem iszom. Ez olyan évi 3x alkalommal egy kis dobozosat jelent

Napi kB 3 liter vizet iszom mást nem

Utolsó neked meg igazán köszönöm. Végre egy laza válasz 👍

2020. máj. 7. 16:21
 14/20 A kérdező kommentje:

A zöld teát régen ittam. Szeretem úgyhogy újra bevettem majd

Azért kérdeztem a szénhidrátszegény diéta menü alatt, hogy megtudjam bezavar e vagy nem. Köszönöm nindenkinek

2020. máj. 7. 16:25
 15/20 anonim ***** válasza:
98%
Nem zavar be, én 10 kilót fogytam úgy, hogy (sajnos) naponta 3 pohárral ittam. Minden étkezéshez kb. Most abbahagytam, mert tudom, hogy nem egészséges, savasít stb. De ha nem napi rendszerességgel iszod, nem fog ártani.
2020. máj. 7. 19:34
 16/20 A kérdező kommentje:

Utolsó gratula a fogyáshoz

Köszönöm hasznos volt

2020. máj. 7. 22:26
 17/20 anonim ***** válasza:

Talán el kellene dönteni, hogy milyen diétán vagy. Az emberek többsége rendszeresen keveri a diéta, a fogyókúra, a böjt, az egészséges étkezés fogalmakat.

A diéta -leginkább orvosi értelemben - valamilyen élelmiszer kerülése egészségügyi okokból.

A fogyókúra, kalóriaszegény étrendet jelent.

A böjt, egy vallási fogalom, ahol Isten parancsának engedve, bizonyos ideig, bizonyos élelmiszerek fogyasztásától tartózkodnak.

Az egészséges étrend,a tudomány aktuális állása szerinti mennyiség, fajta és minőség fogyasztását jelenti.

A fentiekből következik, hogy aki böjtöl, nem biztos, hogy diétás vagy fogyókúrás ételeket fogyaszt. Aki fogyókúrázik, nem valószínű, hogy egészséges ételeket eszik. Aki egészséges ételeket eszik, lehet, hogy nem lesz jó a diétájához. :)

2020. máj. 8. 12:34
 18/20 anonim válasza:
69%
Miért ne lehetne ? Inni mindíg lehet mindent, vagy sem ?
2020. máj. 8. 19:48
 19/20 anonim ***** válasza:

" Inni mindíg lehet mindent, vagy sem ?"

Már miért ne lehetne mindig mindent, ha egészséges életmódra törekszel? Majd pont egy ilyen ember fog kólát, energiaitalt, meg cukros bolti löttyöket (üdítők, gyümölcslevek) fogyasztani?! Vicc. Aki egészséges életvitelt folytat, annak eszébe se jut az ilyen méregfolyadékok, amik csak elvonják a szervezetből a vizet, és még szomjasabb lesz tőle az ember, a fogaidnak se tesznek jót.

Aki tudatos, az messze elkerüli az ilyeneket minden mennyiségben!

Lehet támadni, hogy jelen helyzetben csak egyszeri az alkalom, de én most nagy általánosságban beszéltem.

Ha szomjas vagyok akkor vizet iszom, nem kólát, mivel attól még szomjasabb leszek.

2020. máj. 8. 20:41
 20/20 Kőszegvári János válasza:
69%
Ne egyél-igyál olyasmit, aminek a savasságát foszforsavval állítják be. A Cola ilyen.
2020. máj. 9. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!