Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Norbi update 1, szerint lehet...

Norbi update 1, szerint lehet Coca Cola ligh-ot inni, Biztos h nem hízlal?

Figyelt kérdés
A könyv szerint ne legyen több mint 10 kcal/100 ml, nos a Coca cola light-ban 0,3 kcal/ 100 ml. Akkor tényleg lehet inni fogyókúra alatt?
2009. jan. 22. 19:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy jó tanács: eleve a szénsav is árt a fogyókúrának,illetve a bőröd feszességének, szépségének. Tesztek már kimutatták, hogy a coca-cola light is tartalmaz cukrot. :)
2009. jan. 22. 20:04
 2/7 anonim válasza:

Szia! A kóla nagyon ártalmas a szervezetednek! Nézz csak utána! Mi itthon a wc vízkőtelenítésére használjuk max.

Igyál inkább zöld teát pl.

Jó fogyizást!

2009. jan. 23. 14:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Egészségtelen, de ez elhízás egészségtelenebb. Egyébként tényleg nem hízlal, mivel az energiatartalma szinte nulla. Néha megengedheted magadnak, de jobb, ha maradsz az ásványvíznél.
2009. jan. 23. 15:12
 4/7 anonim válasza:
Szia! Én nem ajánlom a light üdítőket... Igaz, nem hízlal, de a hátulütője az, hogy éhesebb leszel tőle...
2009. jan. 25. 20:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Inkább ne igyál kólát! Szerintem tömény méreg... Én úgy szoktam le róla, hogy vízzel hígítottam addig, amíg szinte vízízű nem lett.
2009. jan. 28. 10:07
 6/7 anonim válasza:

biztos h nem hízlal és szabad inni nyugodtan,mert

1. tapasztalatból mondom(12kg fogytam a Norbi diétával és ittam kólát alatta)

2. benne a van a könyveiben hogy 1-es a kódja,

szóval lehet

2009. febr. 1. 15:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem hízlal, csak baromira egészségtelen.
2009. ápr. 23. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!