Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » A szénhidrát csökkentésével...

A szénhidrát csökkentésével “biztos” a fogyás?

Figyelt kérdés

Sziasztok :)

Igazából a kérdésem arra irànyulna, hogy ha lecsökkentem a napi szénhidrát bevitelemet 100gr-ra (kb 10napja étkezek így) borítékolható az eredmény?

Azért fogalmazódott meg bennem ez a kérdés, mert -hiába igényel elég nagy odafigyelést- számomra elég könnyű ezt a fajta diétát tartani. Szeretném, ha tényleg eredményes lenne, mert tényleg tök jókat eszek így, érdekel is miben mi van, nem esik nehezemre, ugyanakkor picit nehéz elhinnem, hogy ez végre eredményt fog hozni :)

Van esetleg közületek olyan, aki így fogy? Tudnàtok tippeket adni, mikor mit esztek, esetleg sportoltok e mellette (én jelenleg még nem) mennyire vagytok eredményesek, hosszútávon, hogy bírjátok?:)

Köszönöm!

2020. febr. 5. 16:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
6-osnak: A kalóriákon muszáj volt emelnem, illetve kicsit lazítottam a diétámon, néha megengedtem magamnak olyan ételeket, amiket előtte nem. Illetve elkezdtem tornázni is, hogy egy kis izmot is fel tudjak szedni magamra.
2020. febr. 7. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!