Hogyan szánjam rá magam a diétára?
Nem reklám, de amúgy a kalóriabázis alkalmzás sokat tud segíteni. Én is elkezdtem használni. Célt tudsz beállítani meg ilyenek és ő méri hogy hogy haladsz vele. Jó kis app. Ott be tudod írni hogy mit ettél és ő azt ott kiszámolja hogy még mennyit ehetsz. És akkor nem is kell éheztetned magad.
Vagy ha nem tetszik akkor tudatosan készítsd fel a tested a diétára ne egyből vonj ki mindent az életedből, mert besokalsz.
Egyáltalán nem muszáj teljes kiőrlésű kajákat enni, én pl. nem eszek semmit, amiben bármilyen liszt van. Van még annyi más hasznos étel. Ha folyton éhes vagy, valamit nem jól csinálsz. Kezdd azzal, hogy naponta legalább 3 étkezéshez megeszel egy jókora adag zöldséget (lehet főtt étel formájában is), persze hús, tojás, egyebek mellé. Reggel péksüti helyett egyél egy rántottát zöldségekkel. Minden péksüti cukros, még a sósak is, a tk. péksütikben is többnyire van fehér liszt.
Mekkora a baba, szoptatsz még? Ha szoptatsz és a baba még nincs hozzátáplálva, óvatosan a diétával.
Ha folyton éhes vagy, akkor rossz a módszered. Érdemes a tàpanyagok arànyaival jàtszani, és kitapasztalni mivel érzed jól magad, ugyanis nem vagyunk egyformàk, nem mindenkinek jó ugyanaz az étrend.
Nekem az a tapasztalatom, hogy nem elsősorban a mennyiségeken meg kalóriàkon kell szorítani mindenàron, inkàbb nézd meg azt hogy mit, milyen tàpanyagból mennyit eszel és milyen minőségben. Én ezen a vonalon indultam el tavaly, mikor elkezdtem és működik, mindenféle szenvedés nélkül.
"nem eszek sokat pedig" - szóval nem tudod mennyit eszel.
Kezdd el vezetni akár egy füzetben vagy épp kalóriabázison az étkezésed. Mindent grammra pontosan írj fel kalóriaértékkel együtt, a lötyiket is, mindent. Így kiderül valójában mennyit eszel. Kalóriabázison ki tudod számolni mennyit ehetsz fogyáshoz.
Aki még nem számolt kalóriát kicsit bonyolultnak gondolja a méricskélést és számolást, pedig nem az.
Nem az a baj, hogy este eszel többet, hanem egész nap valószínűleg többet eszel mint kéne.
Ha kalóriaszámolással és sporttal nem indul meg a fogyás, akkor valami eü probléma lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!