Keto vagy 160 gramm ch diéta?
Pco-m van. 160 gr ch diétát javasolt az orvos, viszont iszonyatosan lefogytam. :( Súly problémám nincs, hízni szeretnék. 170 cm/ 50 kg.
(Sajnos oda kell figyelnem arra, hogy mit eszek hiszen babát is szeretnénk.)
160g szénhidrát mellett is be lehet vinni akármennyi kalóriát, szóval nem értem a fogyásod okát. A hiányzó kalória zsírból bevihető.
Ketogén diétát viszont nehéz jól csinálni szóval nem ajánlom(ketóztam 3 hónapig)
Köszönöm a válaszokat!
Kedves 3.!
A 160 gr ch miért nem vált be?
Nekem fontos lenne hízni. Nagyon nem érzem jól magam a bőrömben. De a leges legfontosabb az, hogy végre sikerüljön a baba.
Szedek pcos vitamin csomagot ( barátcserje,fűrészpálma stb) , spirulina alga, D vitamin, inofolic, méhpempőt( Lágy zselatin kapszula, amit a dietetikus javasolt), bálint cseppet+ silicea gél( ezt is a dietetikus javasolga hajhullásra( már nagyon nagyon durván látványos :( )).
Az utolsó nem várt előtt voltak "terhességi tüneteim"+ egy halvány pohi teszt. Iszonyatos boldogságot öntött el, aztán rá pár napra megjött.
*javasolta
*pozi
*boldogsággal
Bocsi.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!