1 hete nem figyelek oda arra, hogy mit eszek,47 kilora fogytam le a nyaron, de mar megint 50 kg vagyok 164 centivel. Mit tegyek?
Csak az en fejemben utott szoget, hoguy a leanyzonak nincs menzesze es nott a hasa????
Persze lehet, h ez az alultaplaltsag miatt van, de en siman terhessegre is gondolok... tinedzser.. nyari eleje ot nem verzik... nem is tudom. Nalam mind a ket opcio lehetseges...
Azért írd majd le a terhességi teszt eredményét. Érdekel.
Amúgy meg még ha igazad is lenne, még ha tényleg husibb lennél, akkor is hülyeség a 3 napos "diéta"
Csinálj egy egészséges állandóan tartható étrendet. Reggel szénhidrát, este fehérje, ebéd mikor mi, nasi gyümölcs. Stb stb
A zöldségek és gyümölcsök is szénhidràtok... Ha diétàzni szeretnél, legalàbb jàrj utàna ezeknek rendesen , az internet koràban nem nehéz.
Ha vérzésed sincs, pedig amúgy egészséges vagy, nagyon rossz ez így, nyisd màr ki a szemed. Nem értem az ilyen gyereknek hol vannak a szülei, miért nem veszik észre hogy a gyerekük 1200 kalóriàn koplal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!