Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » 1 hete nem figyelek oda arra,...

1 hete nem figyelek oda arra, hogy mit eszek,47 kilora fogytam le a nyaron, de mar megint 50 kg vagyok 164 centivel. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
16 eves vagyok, es miota elkezdodott a suli, nagyon nem figyeltem oda arra, hogy mit eszek, viszont most buntudatom van. Arra gondoltam, hogy most 3 napig CSAK hust, zoldseget es gyumolcsot fogok enni, tehat nem eszek szenhidratot. Szerintetek mukodhet? Utana visszaallok a napi 1200 kcal-hoz.

2019. szept. 8. 18:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Na, befutott a ma esti anorexiásunk, ma még úgyse láttam egyet sem! Te komolyan nem tudsz annyit, hogy 164 centihez a 47, de még az 50 is extrém sovány? Feltétlenül kórházba akarsz kerülni mesterséges táplálásra? A szüleid nem mondják, hogy egyél?
2019. szept. 8. 23:27
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretnéd hogy még az életben visszajöjjön a menzeszed akkor kezdj el normálisan enni. Jó a súlyod, még kevés is. Egyél és mozogj valamit.
2019. szept. 9. 06:43
 13/19 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy kezd normális súlyod lenni. Egy dekát se fogyj. Az se baj, ha még 1-2 kiló felmegy.
2019. szept. 9. 09:07
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem fogom megismételni, amit a többiek írtak mert telejesen egyetértek. Annyival egészíteném ki, hogy írtad kosárlabda méretű a hasuk. Te láttál már afrikai éhezőkről vagy esetleg háborúban résztvevő emberekről képeket? Rengetegnek teljesen fel van fújódva a hasa, mintha terhesek lennének.Pedig betegek és alultápláltak. Ahogy te is.
2019. szept. 9. 10:02
 15/19 anonim ***** válasza:
71%

Csak az en fejemben utott szoget, hoguy a leanyzonak nincs menzesze es nott a hasa????

Persze lehet, h ez az alultaplaltsag miatt van, de en siman terhessegre is gondolok... tinedzser.. nyari eleje ot nem verzik... nem is tudom. Nalam mind a ket opcio lehetseges...

2019. szept. 9. 10:57
 16/19 anonim ***** válasza:

Azért írd majd le a terhességi teszt eredményét. Érdekel.

Amúgy meg még ha igazad is lenne, még ha tényleg husibb lennél, akkor is hülyeség a 3 napos "diéta"

Csinálj egy egészséges állandóan tartható étrendet. Reggel szénhidrát, este fehérje, ebéd mikor mi, nasi gyümölcs. Stb stb

2019. szept. 9. 12:07
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
47 kilo es 50 kilo is teljesen egészségtelen és ronda egy 13 évnél idősebb "kifejelett" nőnek. Te beteg vagy.
2019. szept. 9. 12:11
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

A zöldségek és gyümölcsök is szénhidràtok... Ha diétàzni szeretnél, legalàbb jàrj utàna ezeknek rendesen , az internet koràban nem nehéz.

Ha vérzésed sincs, pedig amúgy egészséges vagy, nagyon rossz ez így, nyisd màr ki a szemed. Nem értem az ilyen gyereknek hol vannak a szülei, miért nem veszik észre hogy a gyerekük 1200 kalóriàn koplal...

2019. szept. 9. 12:13
 19/19 A kérdező kommentje:
NEM VAGYOK TERHES, NEM VOLT MEG BARATOM
2019. szept. 9. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!