1 hete nem figyelek oda arra, hogy mit eszek,47 kilora
fogytam le a nyaron, de mar megint 50 kg vagyok 164
centivel. Mit tegyek?
1/19 A kérdező kommentje:
Most sem nézek ki rosszul, de a fogyókúrám miatt nagyon rosszul vagyok az egészségtelen ételektől, ráadásul a hasam is puffad, kosárlabda méretű lett.
2/19 anonim válasza:
Szia, az adatok alapján így is sovány vagy, ne fogyj tovább szerintem.
2019. szept. 8. 19:07
164 fentihez 57-58 kg lenne az ideális, kb. 51-től...
Egyébként ahhoz, hogy egy hét alatt 3 kg-t hízz, nonstop zabálni kellene. Szerintem csak a szénhidrát bevitel nőtt, így több vizet kötött meg.
Az 1200 kcal meg konkrétan koplalás, csúnya leszel tőle!
2019. szept. 8. 19:35
Én 160 cm-hez vagyok 48kg, bár én már 10 éve ennyi vagyok és én normálisan nézek ki. Míg 2 kilóval kevesebb voltam, nem jött meg a menszeszem. Gondolom neked egyáltalán nincs, mert alultáplált vagy
2019. szept. 8. 19:43
5/19 A kérdező kommentje:
3 hónapja nincs menzeszem
Nincs menzeszed. Ez nem diéta hanem koplalás. 164 centihez nem sok az 50 kg! Ha a koplalás miatt elmaradt a menzeszed akkor az bizony kóros.
Egyél normálisan inkább sportolj kicsit. Attól izmosodsz, formásodsz. A plusz három kiló egy hét alatt nem csak azt jeézi h vizet kötöttél meg a szénhidráttal (bár ez is igaz lehet!)hanem hogy a szervezeted a folyamatos éhezést hirtelen próbálja kompenzálni.
2019. szept. 8. 20:28
Az, hogy hónapokra kimaradt nem nyitotta fel a szemed?
Egyébként a zöldség és gyümölcs tiszta szénhidrát.
2019. szept. 8. 21:27
Én 155 centihez vagyok 47 kg, es mindenki szerint sovány vagyok. 50 kiló körül néztem ki a legjobban. Anyadek nem is tudom hogy tudjak nézni hogy tonkre teszed magad
2019. szept. 8. 22:37
szedj fel kb 3-4 kg zsírt és 10-15 kg izmot, meg kezeltesd az anorexiád és a testképzavarod!
2019. szept. 8. 22:49
10/19 anonim válasza:
Édes Istenem. Nincs menstruációd kövérnek érzed magad? Ne légy buta! Testképzavarod, vagy anorexiád lehet. Figyelj. Én a 168 centimhez vagyok 45 kg(nem vicc!!) viszont genetikai betegség, sajnos hiába zabálok nem hízok, gyógyszer sincs rá. Terhességem alatt 52-re mentem fel amint megszültem vissza 42re!! Mit meg nem adnék az 50kg-ért..Ne légy buta, ne tedd tönkre fiatalon magad.
2019. szept. 8. 22:57
Kapcsolódó kérdések: