Ezeket megtudom csinálni úgy hogy ne legyenek benne egyszerű szénhidrátok?
Csirke pörkölt durum tésztával,rízsel,barna rizsel,árpa gyönggyel.
A pörkölthöz mit érdemes adni hogy kalóriaszegény legyen? Sovány húsból készült pörköltök?
Chillis bab esetleg csirkehúsból?
A mézes mustárossal mi a helyzet?
Pörköltet én csirkéből, serteskarajból vagy combbol szokok csinálni. Kevés olajon, lisztes habarás nélkül.Köretnek föleg rizs, főtt krumpli,durum tészta vagy durum tarhonya.
Csilis babot simán lehet csirke vagy pulykahúsból, de én ezt is sertéscombból készítem. Ezt is kevés olajon. Amit itt érdemes figyelni az a paradicsomszósz, ne legyen cukrozott. Babot rakok bele, kukoricát már nem.
Mézes mustárosnál nem tudom a mézet mivel lehetne helyettesíteni, mondjuk lehethogy nem is kell.
Én is inkább céltudatosan táplálkozom,mintsem egészsegesen, de azért próbálkozok egészséges kajákkal.Szerintem minden étel fogyasztható mértékkel, nem kell csak csirkemellen meg rizsen élni. Ez a változatos táplálkozás lényege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!