Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Ketogén diéta mintaétrend?

Ketogén diéta mintaétrend?

Figyelt kérdés
2017. máj. 18. 18:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Biztos találsz a neten, viszont sokféle van. Hiába írnám le a sajátomat, én édesszájú vagyok és nem eszem húst és laktózt, ami egészen más ketogén, mint a tipikus, ha van olyan (ja, van, sonka tojással s tejszínes kávék, a redditen ezt a benyomást szerzem).

Nem kell elbonyolítani. Fogsz valami zsíros fehérjét és megeszed némi zöldséggel. Nassnak egy halom olajos mag, én darált földimogyorót keverek kókuszzsírral, hónapok óta alig tudom visszafogni magam, hogy csak napi 5 dekát egyek, annyira ízlik. A rántotta is teljesen jó, a sajt is, a zsíros húsok is.

Ha ismered a neked való makrókat, akkor az ízlésed s lehetőségeid alapján nem nagy ügy összehozni, csak vigyázz a megfelelő tápanyagbevitelre, elég extra étrend ahhoz, hogy ki lehessen hagyni valamit. Ha most kezded, olvass utána, hogyan tudod elkerülni a rosszullétet.

2017. máj. 18. 20:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Ja, a ketogén nem paleo, csak ha az ember azt akarja, hogy az legyen. Most láttam csak, hogy ez a paleo témakörben van, akkor a tejszínes kávék kimaradnak. A zsíros keménysajtok a megengedőbe még beleférnek.
2017. máj. 18. 20:15
 3/5 A kérdező kommentje:
Laktózérzékeny vagyok sajnos, a legkisebb mennyiség is tönkretesz napokra.
2017. máj. 18. 20:31
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Angolul van, de nagyon jó!: [link]

Itt pedig a kezdőknek szóló rész magyarul:

[link]

Ez pedig egy józan összefoglaló a ketogén étrend mai állásáról magyarul (kicsit hosszú a 10 oldal, de megéri elolvasni): [link]

Az utolsó harmadában van arról szó, hogy mit együnk.

2017. máj. 20. 11:06
 5/5 anonim ***** válasza:
((előző vagyok): Ja, és simán ki lehet hagyni a tejtermékeket...
2017. máj. 20. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!