Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Ha libazsírban sütök, az jó?

Ha libazsírban sütök, az jó?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 13. 18:18
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Jó.
2017. ápr. 13. 18:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 Alain Delon ***** válasza:
91%
A libának semmiképpen.
2017. ápr. 13. 18:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
Teljesen jó.
2017. ápr. 13. 21:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim válasza:
Nyugodtan süthetsz benne.
2017. ápr. 13. 23:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
77%
Általában jó, a hal ízét viszont elviszi rossz irányban.
2017. ápr. 14. 08:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Az olajsütőtől 5 évnyi aktív használatot követően epekövem lett, azóta nem süthetek bármiben. Mindent kipróbáltam ezért korábban, mi a megoldás. Ezért évek óta csak ebben sütök mindent. Sokkal egészségesebb a többihez képest. Könnyebb emészteni is, nem üli meg az ember gyomrát sem annyira, az epét nem bántja a zsírja (nyilván, ha valami olyat sütök a libazsírban, ami nem epebarát, az más eset persze). Sajnos az árdrágítók és öko-fehérgallérosok tettek róla, hogy drága legyen a libaháj, egyébkét az egész ország főzhetne/süthetne vele... Szerintem a létező legfinomabb és legegészségesebb zsiradék ez.
2017. ápr. 14. 10:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:

Én rendszeresen veszek bőrős libahájat. Kisütöm, aznap töpörtyűt csemegézünk.

A kisütött libazsírt kenem kenyérre, sütök benne, dinsztelem benne a hagymát, stb.


A legfontosabb, hogy sokkal egészségesebb mint az olaj, a margarin, a sertészsír.

2017. ápr. 17. 15:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim válasza:
a "bőrös libaháj türelem kérdése -még normálisan tisztítottat nem láttam - a tokos meg sütéskor látszik meg igazán. a kacsáé ízletesebb de aszt könnyebb tisztítani is a bőr ha tokos akkor mellőzöm a bőrét. , bár finom -a "toktalan"általában libát, libazsírban kacsát kacsazsírban de finomabb a liba is kacsazsírban (nem a bolti , hanem a házilag, aranysárgára kisütöttre gondolok. nem hamuszürke, bolti libazsír-félére az igazi kacsamáj hájában olvasztott zsírban úsztatva -lebegve sütve- sütőben- (a z egészhez célszerű karikára vágott hagymát is sütni) - sózni a szárnyasok máját bármikor lehet de én sütés közben szoktam. ha elég ízletes a zsírja akkor jó, (falat zsírjába kenyérrel ki lehet próbálni a sósságát. csak a nem szárnyasoké (máj) keményedik meg sózásra.
2017. ápr. 18. 07:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 A Tengerész ***** válasza:
NANÁ!!
2017. ápr. 20. 08:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!