Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Mit egyek, amitől jóllakom?

Mit egyek, amitől jóllakom?

Figyelt kérdés
Koleszos vagyok, nincs főzési lehetőség. Pénzem sincs sok, de paleózom egészségmegőrző céllal. Amiket általában eszem: uborka, paradicsom, répa, hagyma, citromlével és olivaolajjal ízesítek. Mellé eszem tonhalat, tojást, utóbbit a vízforralóban főzöm meg. Eszem néha tejterméket is, tudom, hogy ez nem paleo, de sok utánaolvasás után úgy döntöttem, hogy ez belefér, szóval ezen most nem szeretnék vitatkozni. A probléma, hogy ez nem igazán lakat jól. Időnként csíraztatok lencsét, mert úgy tudom, csíráztatva belefér az étrendbe, ha nagyon muszáj. Ez így jó, olcsó is, jól is lakom tőle, de azért nem szeretnék rendszert csinálni ebből. Mit vegyek, ami jóllakat?
2016. febr. 24. 21:19
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Közben megoldódott a probléma: átraktak egy másik szobába, ahol van egy kis konyha. :)
2016. márc. 22. 06:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!