Az hogy lehet, hogy egyes inzulinrezisztenciások tudják tartani a paleo diétát, míg mások rosszul vannak, ha nem esznek elég szénhidrátot?
Valószínüleg nagyon hirtelen csökkentetted le. Van,akinek ez megy gond nélkül,vagy ha rosszul is van kibekkeli ,mert olyan akaratereje van.Nekem nincs XD
Én magára a paleora is fokozatosan álltam át,és mivel előtte rengeteg ch-t fogyasztottam,a szénhidrátot is fokozatosan csökkentettem .Tehát krumpli,rizs,gyümölcs ment még egy ideig .Mostmár naponta 100g alatt vagyok,az tuti (nálam ez már kevés XD) és semmi problémám,sőt nincsen farkaséhségem és nassolhatnékom:)
Szerintem neked is könnyebb lenne tetsileg és lelkileg is,ha fokozatosan csökkentenéd le. Igazából ha nem eszel félre,szinte automatikusan megy . Ami nagyon be tud kavarni ha kenyeret vagy valamiylen fehérlisztet eszel ,utána én napokig kívántam a sok ch-t és szenvedtem mint a kutya. De idővel meg tudja állni az ember :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!