Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Az hogy lehet, hogy egyes...

Az hogy lehet, hogy egyes inzulinrezisztenciások tudják tartani a paleo diétát, míg mások rosszul vannak, ha nem esznek elég szénhidrátot?

Figyelt kérdés

2015. júl. 15. 19:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Valószínüleg nagyon hirtelen csökkentetted le. Van,akinek ez megy gond nélkül,vagy ha rosszul is van kibekkeli ,mert olyan akaratereje van.Nekem nincs XD

Én magára a paleora is fokozatosan álltam át,és mivel előtte rengeteg ch-t fogyasztottam,a szénhidrátot is fokozatosan csökkentettem .Tehát krumpli,rizs,gyümölcs ment még egy ideig .Mostmár naponta 100g alatt vagyok,az tuti (nálam ez már kevés XD) és semmi problémám,sőt nincsen farkaséhségem és nassolhatnékom:)

Szerintem neked is könnyebb lenne tetsileg és lelkileg is,ha fokozatosan csökkentenéd le. Igazából ha nem eszel félre,szinte automatikusan megy . Ami nagyon be tud kavarni ha kenyeret vagy valamiylen fehérlisztet eszel ,utána én napokig kívántam a sok ch-t és szenvedtem mint a kutya. De idővel meg tudja állni az ember :)

2015. júl. 22. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!