Honnan lehet tudni, hogy valoban nem veszelyes a paleo? MIndenhol szelektiven csak a pozitiv hatasairol beszelnek.
A paleo nem az az étrend, amit az ősember evett.
Az elnevezés sajnos megtévesztő. Hülye nevet találtak ki rá.
Persze örvöz némi tudás arról mi volt a helyzet az ősemberről. De tudományos kutatásokra is alapoz, meg arra hogy a ma is élő x elszigetelt törzs mit eszik és milyen az egészségi állapota.
Plusz a paleo nem fogyókúra.
A paleo az ember egészségét hivatott segíteni.
Fogyás max. mellékhatása.
És a paleo nem arról szól, hogy húst hússal kell enni. Ezt nem tudom honnan vetted. Rengeteg zöldséget is eszünk. Zsírt, gyümölcsöt.
Én különböző ételallergiák/érzékenységek miatt gyakorlatilag évek óta paleo étrenden éltem,mielőtt először olvastam róla..
Próbáld ki és megtudod beteg leszel e tőle. Ha valami nem jó,a szervezet igen hamar jelzi,ilyen olyan módon.
Szerintem az egyetlen "buktatója", ami miatt itt is sokan feladták ,hogy viszonylag zsírosan kell étkezni,különben tényleg nem lesz ereje az embernek .
Egyébként vicces felvetés,hogy a liszt,édességek,tészták elhagyása betegséget okoz .. :) Súlyosan megbetegedni épphogy ezektől lehet :D
"Honnan lehet tudni"
Sehonnan, semmit sem lehet tudni.
Mindent csak elhiszünk, a világképünk egy vallás. Honnan tudja a medika aki bent ül a sotén egy előadáson, hogy amit tanul az igaz-e? Nem tudja, és baromságokat is tanulnak.
Semmit sem lehet biztosan tudni, legfeljebb tudni vélni.. szelektíven, ki mit hisz el..
Lehet, hogy a paleo diéta igazából a betegségipar műve, és valójában így akarják megbetegíteni az embereket. Bármi lehet elméletileg, döntsd el mit akarsz elhinni, de felejtsd el azt, hogy bármit is biztosan tudhatsz :)
"
Mindent csak elhiszünk, a világképünk egy vallás. Honnan tudja a medika aki bent ül a sotén egy előadáson, hogy amit tanul az igaz-e? Nem tudja, és baromságokat is tanulnak." fogalmad sincs a dolgok mukodeserol
Természetesen lehet, hogy fogalmam sincs (vajon mennyire esélyes, hogy fogalmam sincs?)
De pont ennyi erővel barátom, neked sincs több fogalmad a dolgok működéséről ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!