Honnan lehet tudni, hogy valoban nem veszelyes a paleo? MIndenhol szelektiven csak a pozitiv hatasairol beszelnek.
Nézd, az emberek nem egyformák, van, akinek jó a paleó, van, akinek meg nem. Ez annyira egyénfügg, hogy erröl nem érdemes vitatkozni.
Ha valaki úgy érzi, próbálja meg, már pár hét múlva észreveszi, hogy neki jobb lett a közérzete vagy rosszabb.
A paleóval szerintem sokkal nagyobb probléma az, hogy egyesek a túl eröszakos "térítéssel" próbálkoznak és az sokakban visszatetszést kelt.
Nemrég volt olyan kérdés, hogy van-e olyan valaki, aki megbetegedett ettöl, és arra elég sok válasz jött.
Viszont akinek megfelel, az miért írna arról, hogy másnak esetleg nem jó!
:-D
Akkor mindenki aki rá akar beszélni valamire ami szerinte jó, az szektás. Pl a porszívóügynök, meg a biztosítási alkusz, és az autónepper is.
Tulajdonképpen az egész világ egy nagy szekta és az egerek irányítanak mindent...
Nem lehet tudni :)
Én szerintem semmi sem egészséges, ami szélsőséges és kategorikusan kizár egyes élelmiszercsoportokat. (Kivéve ha vmilyen betegség miatt szükséges.)
Szia!
Egy picit a "másik" oldal: [link]
"na es mi van ha van laktaz enzimunk meg amilaz, ez hogy cafolja a paleosok elmeletei"
Szerintem ez éppen azt cáfolja, hogy ugyanolyanok vagyunk, mint x millió évvel ezelőtt és semmit sem változtunk és nem vagyunk képesek alkalmazkodni.
És ez független attól, hogy szerintem jó-e vagy rossz vagy semleges a paleo. Ez csupán a logika miatt jutott eszembe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!