Honnan lehet tudni, hogy valoban nem veszelyes a paleo? MIndenhol szelektiven csak a pozitiv hatasairol beszelnek.
Szia!
Még mindig egy kis "Segítség": [link]
Mivel nagyjából változatos étrendet biztosít, nem ártalmasabb, mint bármi más, túlzásoktól mentes étrend.
Azoknak, akik addig totál rosszul ettek, nyilván hatalmas pozitív változásokat hoz.
Kedves kérdező,
Nem tudom ismered-e azt a törvényszerűséget a "kereskedelemben", hogy ha valaki elégedetlen egy szolgáltatással az minden lehetséges alkalmat megragad, hogy ezt hangoztassa is és másokat is lebeszéljen.
Ha valaki elégedett, akkor talán ezt meg sem említi senkinek, mert magától éthetődőnek veszi. Ha elégedetlen és reklamációját rosszul kezelik, akkor azt állítólag minimum 8 embernek fogja elmondani...szóval gyártja az ellenségeket.
Ez egyszerűen így van. Ha veled bunkók voltak egy étteremben, akkor te is elmeséled x ismerősödnek.
Szerintem ez a paleoval pont ugyanígy van. Akinek negatív tapasztalata van az minden alkalmat meg fog ragadni, hogy szídja. Ez tök érthető, én is ezt tenném.
Nos, a kérdés az te hány negatív és hány pozitív beszámolót hallottál róla. Googlizz rá.
A választ rád bízom :-).
Ha olyan életveszélyes lenne, akkor tele lenne a net SZEMÉLYES katasztrófa történetekkel. De a valóság az, hogy tonna szám vannak a sikertörténetek.
A legtöbb negatív ijeszgetés tőlük származik: dietetikusok, orvosokok, akik egyébként életükben nem próbálták ki...tehát gyakorlatilag fogalmuk sincs miről beszélnek.
Egy másik megközelítés, hogy egyszerűen kipróbálod...a puding próbája az evés :-D.
Van-e nála jobb étrend? Lehet.
Nagyságrendekkel jobb mintha tudatlanul össze-vissza ennél mint társaid nagy része? Igen.
Lehetsz-e úgy is egészséges ha nem vagy paleos? Persze.
Veszélyes és egészségtelen lenne? Semmiképpen.
Kedves előttem szóló!
A paleo nem fogyókúra.
Csak szólók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!