Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Honnan lehet tudni, hogy...

Honnan lehet tudni, hogy valoban nem veszelyes a paleo? MIndenhol szelektiven csak a pozitiv hatasairol beszelnek.

Figyelt kérdés
Mi van, ha mar vannak olyanok is akik sulyosan megbetegedtek tole, csak a sok paleo hivo hallgat rola sunyi modon?
2015. jan. 20. 11:01
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Szia!

Még mindig egy kis "Segítség": [link]

2015. jan. 20. 12:37
 12/27 A kérdező kommentje:
a bor meg kifeheredett, masoknal meg sotet maradt, es?
2015. jan. 20. 12:38
 13/27 anonim ***** válasza:

Mivel nagyjából változatos étrendet biztosít, nem ártalmasabb, mint bármi más, túlzásoktól mentes étrend.

Azoknak, akik addig totál rosszul ettek, nyilván hatalmas pozitív változásokat hoz.

2015. jan. 20. 12:46
 14/27 anonim ***** válasza:
Rövid távon egészen biztos nem veszélyes. Hosszú távon majd kiderül. A rendes paleo azért még elég újkeletű dolog a legtöbb embernél. 5-10 éven belül majd meglátjuk miről számolnak be, addigra már sok ember kipróbálta lesz elég tapasztalat.
2015. jan. 20. 13:46
 15/27 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező,

Nem tudom ismered-e azt a törvényszerűséget a "kereskedelemben", hogy ha valaki elégedetlen egy szolgáltatással az minden lehetséges alkalmat megragad, hogy ezt hangoztassa is és másokat is lebeszéljen.

Ha valaki elégedett, akkor talán ezt meg sem említi senkinek, mert magától éthetődőnek veszi. Ha elégedetlen és reklamációját rosszul kezelik, akkor azt állítólag minimum 8 embernek fogja elmondani...szóval gyártja az ellenségeket.

Ez egyszerűen így van. Ha veled bunkók voltak egy étteremben, akkor te is elmeséled x ismerősödnek.

Szerintem ez a paleoval pont ugyanígy van. Akinek negatív tapasztalata van az minden alkalmat meg fog ragadni, hogy szídja. Ez tök érthető, én is ezt tenném.

Nos, a kérdés az te hány negatív és hány pozitív beszámolót hallottál róla. Googlizz rá.

A választ rád bízom :-).

Ha olyan életveszélyes lenne, akkor tele lenne a net SZEMÉLYES katasztrófa történetekkel. De a valóság az, hogy tonna szám vannak a sikertörténetek.

A legtöbb negatív ijeszgetés tőlük származik: dietetikusok, orvosokok, akik egyébként életükben nem próbálták ki...tehát gyakorlatilag fogalmuk sincs miről beszélnek.

Egy másik megközelítés, hogy egyszerűen kipróbálod...a puding próbája az evés :-D.

2015. jan. 20. 13:58
 16/27 Mi közöd Tőle ***** válasza:
76%
Ha a paleón belül sikerül valakinek eltalálni a makrótápanyagok megfelelő összetételét, akkor nyert ügye lehet. Sokan nem bírják a "sok" húst és efféléket. Szerencse, hogy sokat lehet variálni benne. Szerintem a paleó nem lehet rossz, ártalmas senkinek, pusztán a fentieket kell figyelembe venni.
2015. jan. 20. 14:14
 17/27 anonim ***** válasza:
67%

Van-e nála jobb étrend? Lehet.

Nagyságrendekkel jobb mintha tudatlanul össze-vissza ennél mint társaid nagy része? Igen.

Lehetsz-e úgy is egészséges ha nem vagy paleos? Persze.

Veszélyes és egészségtelen lenne? Semmiképpen.

2015. jan. 20. 15:03
 18/27 anonim ***** válasza:
16%
Én nem hiszek a Paleoban. Szerintem ezzel csak etetik a népet mert elég jól hangzik h ehetsz húst dögivel meg sült szalonnát. Olyan nincs hogy szenvedés nélkül lefogysz. Kell a mozgás ami fáj és kell lelki erő hogy azt mondd a sütire NEM. A fogyókúra alapja a sok zöldség sok fehérje. Napi 5x enni. Étolaj fehérlisz stb kerülése. A többit meg te magad kitapasztalod. Nem kell éhesnek lenni csak a lényeg hogy olyannal töltsd meg a gyomrod ami emészthető könnyedén , jóllaktat és egészséges. És a sokszor keveset szabály betartása.
2015. jan. 22. 16:10
 19/27 anonim ***** válasza:

Kedves előttem szóló!

A paleo nem fogyókúra.

Csak szólók.

2015. jan. 22. 16:14
 20/27 anonim ***** válasza:
0%
Meg hivatkoznak az ősember egésségére.... hát baromi egészséges volt az ősember.. Volt a bőség időszaka amikor 3 napik húst evett hússal meg volt az ínség amikor 2 hétig szinte semmit nem evett csak napi 4 zöldség szerűséget. Átlag életkoruk 25-27 év. Ja meg kezdjük ott hogy az ősember nem napi 1-2 órát mozgott hanem reggeltől estig. De lehet nyugodtam húst hússal enni csak akkor az aki be veszi ezt a marhaságot nézze meg a székletét ami ugye elárul mindent és a koleszterinszintjét. ennyi...
2015. jan. 22. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!