Paleósok, miből fedezzem a magnézium szükségletem, ha az olajos magvakat nem bírja a gyomrom?
Nem tudom hol sznobság az, hogy már nem vagyok beteg és nincs kb. 50 kellemetlen tünetem, amit egyébként egy orvos sem tudod megszűntetni.
Mi ebben a sznobság vajon?
Megmondom mi:
SZNOB VAGY! ez.
Vagy van még egy másik komoly érvem :D
HOOOGY VAAAN BÁÁÁÁTOORSÁÁÁGOOOD???
How dare U??
https://www.youtube.com/watch?v=QGGvR2JBqMY
Remélem eléggé meggyőző voltam, ennél komolyabb érveket úgysem használnak a paleoellenesek :D
:-D, csúnya snob paleos exbeteg vagyok...hogy dögölnék meg :-D :-D :-D :-D...csak aztán ne éljek 100 évig :D. Nem szeretnék.
Egyébként annyira nem értem mit izgatja magát valaki annyira a paleon, nem halál mindegy neki mit eszek?
Nem értem hogy tud valaki így befusztrálódni más kajájától :-D...
öööö...magnézium pótlás kéne?
Én a paleomedicinát mint paleo étrend verziót fenntartásokkal kezelném.
Mg hiány két alap okból kifolyólag is lehet, egyrészt nem kizárt, hogy a táplálékaink eleve magnéziumszegények. Miért, mert a földek is kimerültek lehetnek, ebben nem vagyok biztos, de ki sem zárható.
Másik a rosszul beállított magas fehérjetartalmú lowcarb étrend (ami azért megeshet egy paleósnál) okozhat magas kortizolszintet. Nos ez bizonyos nézetek szerint kb. olyan rossz mintha búzát enne valaki egy kis gluténnal megkenve.
A magas kortizolszint felborítja a többi hormon egyensúlyát is, és ásványi anyagok fokozott ürítését okozza. Így Mg hiány, kálium hiány meg egyéb kellemetlenségek is előfordulhatnak érzékenyebbeknél, elvileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!