Mit tegyek, hogy ne legyen magas a koleszterinszintem a tojás miatt?
ha magas a koleszterined egyél többször zabpelyhet csökkenti a koleszterin szintet, olvas utána. én regelire mindig eszem. :)
Örülj neki. Te sok koleszterinnel működsz jól, másoknak elég talán a kevesebb is. Nagy eséllyel régen is nagyobb volt a koleszterined a gyógyszermaffia által meghúzott határnál, csak nem tudtál róla. Írta valaki, hogy azért van sok embernek szív, érrendszeri problémája, mert "töménytelen" mennyiségű zsírt esznek. Ha én megnézem egy átlag ember étkezését, akkor abban elsősorban észbontóan sok szénhidrátot találok, nem pedig zsírt. kb 40 éve démonizálják a zsírt. A fogyasztása nyilván sokat csökkent az utóbbi időben. Viszont a szív, érrendszeri halálozás nőtt, nem is kevéssel azóta!
Felvilágosultabb körökben már vitán felül áll, hogy a koleszterinnek semmi jelentősége. A szervezet nem hülye, tudja mennyi kell neki. Az a baj, ha mesterségesen befolyásoljuk őt ebben.
Kérdező: Edd meg nyugodtan a szalonnás rántottádat. Ha csinos nő vagy, akkor meg is kínálhatsz belőle. Csak süss többet, én 4-5 tojásból eszem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!