Tudnatok ajanlani olyan fogyokuras modszereket amelyek tenyleg hasznalnak?
Szénhidrátdiéta, mivel ez kell a szervezetnek, hogy az egyéb tàpanyagot beépítse! Ne egyél:
Agyoncukrozott, csak finomlisztből készült ételeket! Bolti azonosíthatatlan, érthetetlen adalékokkal ellàtott élelmiszert próbáld csökkenteni az étrendben! Pl.: GUARGUMI, natrium benzoát, xantángumit egyen az aki belerakta! Felvágott helyett vegyél a piacon kolbászt, sonkát, szalonnát! Egyél inkább disznózsírt, vajat, mint margarint! Panírozott húsok helyett egyél natur húsokat súlt, vagy vajon párolt zöldségekkel! Érdemes kerúlni a sültkrumpli, rízs köreteket! Ha nap közben nem bìrod a diétát, akkor egyél annyi almát, amennyi jól esik! Savasabb almák helyett én a golden-t szerettem, mert finom édes és kellemesebb a gyomornak! Nagyapám azt mondta, hogy annyit kell enni, hogy a végén még éhesek maradjunk! Otthonra szerezz be a finomcukor helyett barnacukrot, a fehér liszt mellé rozsliszetet, teljes kiörlésűt! Ha tésztát eszel, akkor az durum, teljeskiörlésű legyen! Vigyázz, mert az édesítők rákkeltőek állítólag, ezért én pl. fél barnacukorral iszom inkább a kávét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!