Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Tudnatok ajanlani olyan...

Tudnatok ajanlani olyan fogyokuras modszereket amelyek tenyleg hasznalnak?

Figyelt kérdés
2014. nov. 12. 07:13
1 2
 11/16 anonim válasza:
13:30 vagyok. Kiegészíteném még azzal,hogy kerüld a cukrot és a fehér lisztet. Illetve próbálj meg mozogni, ha más nem megy heti 2-3 alkalommal sétálj egy jó nagyot, vagyis inkább gyalogolj intenzíven. De ha tudsz,akár otthon is beiktathatsz tornát. Én így fogytam 5-6 kilót egy éve,tartom a súlyom és nem tör rám zabálási roham se. Ha édességre vágyom persze néha belefér egy kis csoki,vagy keksz, de ezekből is van diétás és finom.
2014. nov. 15. 13:41
 12/16 Makky válasza:

Szénhidrátdiéta, mivel ez kell a szervezetnek, hogy az egyéb tàpanyagot beépítse! Ne egyél:

Agyoncukrozott, csak finomlisztből készült ételeket! Bolti azonosíthatatlan, érthetetlen adalékokkal ellàtott élelmiszert próbáld csökkenteni az étrendben! Pl.: GUARGUMI, natrium benzoát, xantángumit egyen az aki belerakta! Felvágott helyett vegyél a piacon kolbászt, sonkát, szalonnát! Egyél inkább disznózsírt, vajat, mint margarint! Panírozott húsok helyett egyél natur húsokat súlt, vagy vajon párolt zöldségekkel! Érdemes kerúlni a sültkrumpli, rízs köreteket! Ha nap közben nem bìrod a diétát, akkor egyél annyi almát, amennyi jól esik! Savasabb almák helyett én a golden-t szerettem, mert finom édes és kellemesebb a gyomornak! Nagyapám azt mondta, hogy annyit kell enni, hogy a végén még éhesek maradjunk! Otthonra szerezz be a finomcukor helyett barnacukrot, a fehér liszt mellé rozsliszetet, teljes kiörlésűt! Ha tésztát eszel, akkor az durum, teljeskiörlésű legyen! Vigyázz, mert az édesítők rákkeltőek állítólag, ezért én pl. fél barnacukorral iszom inkább a kávét.

2014. nov. 16. 09:41
 13/16 anonim válasza:
Én egy rém egyszerű módszert mondok: Minden reggel a szokásos kávém után megiszok egy pohár citromos ásványvízet....Úgy hozzászoktam,szinte függővé váltam.Egy hónap után ráálltam a mérlegre 5 kg minusz.Magam is meglepődtem.Semmi diéta,semmi torna...Próbáljátok meg,nagyon jó zsírégető.
2014. nov. 18. 07:22
 14/16 anonim válasza:
Ha csupán a fogyással szemben az egészséges életmód a célod, amiből következik, hogy testileg-lelkileg egészséges légy, akkor ennek a táplálkozás részéhez a Paleolit-ot ajánlom, érdemes utánaolvasnod. Megvettem 2 pár ezer forintos könyvüket, és megváltozott az életem, ahogy elkezdtem aszerint élni. Persze ez csak egy pillére a kiegyensúlyozott életnek - az étkezési része, de ne hagyd ki, hogy ennek is utánanézz, mielőtt bármilyen más módszerbe belefogsz.
2014. nov. 18. 13:23
 15/16 A Tengerész ***** válasza:
Piszok egyszerű. Felét enni dupláját mozogni. Az összes többi csak divat, reklám, duma, lehúzás.
2014. nov. 19. 09:33
 16/16 emyvook válasza:
ez a legjobb módszer ami nálam bevált,sőt nem is kell fitness terembe menni,mert ez olyan, hogy elolvasztja a zsírt bennünk.Ez egy fahéjas-mézes ital,amit úgy lehet elkészíteni,hogy felmelegítünk fél liter vizet,beleöntjük egy pohárba a fahéjjal eggyüt(egy evőkanálnyi),majd megvárod hogy kihüljön,majd hozzáadsz 3 evőkanál mézet.az elkészítését kezd el úgy kb este 7 órakor,majd lefekvés előtt idd meg felét,a másikat pedig reggel reggeli előtt.csak akkor hat, ha üres gyomorra iszod meg!!!
2014. nov. 27. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!