Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Miért nincs semmi változás?

Miért nincs semmi változás?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Úgy két hete kezdtem el a paleot. Nagyjából hozzá is szoktam már, tetszik is, stb., viszont nem értem, hogy miért nem vesztettem egy nyomorult kis kilót se, mikor kb. semmi olyasmit nem eszem, ami hízást okozna. Már túl vagyok egy fogyókúrán, és ott ennyi idő alatt már vagy 3 kg. is lement, pedig akkor csak szimplán figyeltem, hogy egészségesen egyek. Ezzel nem lehet fogyni, vagy mi a helyzet?

Köszi!

2014. szept. 4. 10:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
de meg tud ;)
2014. szept. 5. 18:35
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
egy nőnek nagyjából 1000-1200 kalória simán elég lehet a szintentartáshoz. ha fogyni akar, akkor bizony kevesebbet kell enni. az az 500 kalória viszont legyen minőségi
2014. szept. 5. 18:37
 13/14 anonim ***** válasza:

Egy átlagos nőnek úgy 2000 kalóriát szoktak mondani, ez nekem reálisnak is tűnik. Én alacsony, nem sokat, de valamicskét mozgó harmincas nőként 2000 kalóriával fogytam, gondolom, az anyagcserém köszöni, jól van.

1800-2000 alatt nem is tudtam enni, mert egyszerűen éhes maradtam. Többet simán tudok enni, az nem gond :)

Ketogén diétánál olvastam durván pici számokat, de azokat sem hittem el. Az én testemnek kalória kell, ez van. A fogyás természetesen más, de a nagy deficit kockázatos és sokak nem is képesek megvalósítani, mert úgy nem lehet élni, hogy folyton éhes vagy és szédelegsz és szerencsétlennek érzed magad.

Az 500 kalóriával az is a gond, hogy az már lehet igazán minőségi, akkor se nagyon jön össze a legszükségesebb tápanyag, ásványi anyag, aminosav és a többi. Pár napig lazán kibírja az egészséges ember, de a fogyás hónapjai, évei alatt? Tönkremegy bele.

2014. szept. 5. 21:47
 14/14 anonim válasza:

2 hét az semmi. Szerintem 2 hónap után elkezdhetsz aggódni. Nincs olyan étrend, amivel 2 hét alatt kilóktól szabadulsz meg. Első dolog amit tehetsz: elfogadod, hogy ez egy lassú, de biztos folyamat.

Ugye azt mindenki tudja, hogy: ha többet eszünk mint amennyit a testünk felhasznál (azaz + kalória) akkor hízunk. Ha kevesebbet, akkor fogyunk. Ha pedig annyit amennyit a testünk elhasznál, akkor se fogyás, se hízás nem várható. Nem ismerem a paleo étrendet de hallottam már róla. Lehethogy ugyanannyi kalóriát viszel be paleo étrendeddel, mint amennyit az előző kajáiddal? Mert akkor a megoldás szerintem egyértelmű..

És még egy dolgot tisztázzunk: "semmi olyasmit nem eszem, ami hízást okozna." - Ez mit akar jelenteni? Létezik egy lista ahol le van írva, hogy a túrósnokedli jobban hízlal mint pl 3kg banán? Ha fogyni akarsz, kalóriadeficit kell minőségi kajákból, és kész.

Esetleg olvasd el a Harcosok Étrendjét. Nagyon szokatlan lesz amit a könyv leír, de sokaknak bevált!

2014. szept. 23. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!