Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Akik a paleo ellen vannak,...

Akik a paleo ellen vannak, milyen érveket, bizonyítékokat tudnak felhozni?

Figyelt kérdés

Nem a "bukott informatikus"... kezdetű monológra gondolok, hanem konkrét tapasztalatokra, cikkekre.

Van egy olyan érzésem, hogy akik ellene vannak, azok csupán képtelenek lemondani dolgokról, és ebből származik az ellenszenv. Persze, lehet, hogy tévedek, győzzetek meg.

2014. aug. 26. 15:42
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
azt sem írtad le mi bajod volt elötte...
2014. aug. 27. 14:59
 22/25 anonim ***** válasza:
0%
Betettem egy linket...ott el tudod olvasni.
2014. aug. 27. 15:03
 23/25 anonim ***** válasza:
23%

na, mielött összeül a paleo inkvizíció, gondoljátok át ezt:

a paleo étkezési elvei szerint az egy un. lowcarb diéta. És ez alapjában véve helyénvaló, hiszen a civilizációs betegségek a túlevés miatt vannak. Láttunk már ilyet korábban is, tökre ilyen alapelveken működik pl az Atkins is. Lényegében ez egy Atkins light diéta. Az ég világon semmi baj nincs vele, aki paleót eszik, semmi baja nem lesz.

a probléma a tálalásával van, hogy egy csomó idióta fals dologgal magyarázzák, hogy miért ne egyél szénhidrátot. Ez a marketing része. miért utáljátok azokat, akik nem hajlandóak lenyelni a nyilvánvalóan hamis állításokat?

Valójában az étkezések az életstílussal kell összhangban lenni. a ma embere nem mozog sokat, ezért kevés szénhidrátot igényel. Nyilván te is túledted magad, a Paleóval meg nem. de szinte arármilyen más lowcarb diéta ugyanide vezetett volna... hiszen tökmindegy, hogy krumpliból, rizsből, vagy babból nem viszel be szénhidrátot...

ajánlom a paleo könyv kiadójának egyik blogposztját...

[link]

2014. aug. 27. 15:19
 24/25 anonim ***** válasza:
0%

Túlettem magam?

50 kilo voltam paleo előtt...és 164cm vagyok...

2014. aug. 27. 15:21
 25/25 anonim válasza:
az ősember 25-26 évet élt. fiatalon akarsz meghalni? csatlakozz a paleo mozgalomhoz...és amit viccen kívül meg kéne érteni hogy ez egy evolúciós folyamat, mint minden a vadászó gyűjtögető életmód változik és megy a vega sőt megkockáztatom a vegán felé...persze nem egy emberöltő alatt... ezt el lehet fogadni lehet nem egyetérteni stb de sztem ez mindenki saját döntése és ezért nem szabadna senkit piszkálni. én vega vagyok, szeretnék vegán lenni még nem megy. paleós soha nem lennék én konkrétan a reiki miatt, de nem bántom a paleósokat:)viszont a tapasztalataim pont azok hogy a paleosok viszont mindenáron meg akarnának győzni...na itt lett elég belőlük:)
2014. szept. 19. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!