Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Hizlal ha valaki paleolit...

Hizlal ha valaki paleolit táplálkozás mellett befal napi 3-4 banánt?

Figyelt kérdés
2014. aug. 24. 16:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha belefér a napi kalóriaszügségletedbe, akkor nem. De egyébként a banán elég sok kalóriát tartalmaz, 3-4 az kicsit soknak tűnik nekem. 1-2 banán még belefér délelőtt.
2014. aug. 24. 16:31
 2/5 A kérdező kommentje:

Értem köszönöm.

Mondjuk én vegetáriánus paleolit étkezést folytatok tojással és sajttal kiegészítve.

2014. aug. 24. 17:12
 3/5 anonim ***** válasza:
A banánnak inkább a szénhidráttartalma magas, de nem mindenki szénhidrátszegényen fogyókúrázik... Reggel az inzulinérzékenység gyenge, akkor kevésbé ajánlják az ilyesmit, délben és kora délután magasabb. Bár én ezekkel sose foglalkozom, inkább a szénhidrát napi mennyiségével, nekem annak a csökkentése vált be. De többféleképpen lehet csinálni, az biztos. Azt tudom, hogy van, aki banánevés mellett fogyott le paleóval, bár nem biztos, hogy ilyen sokat evett belőle.
2014. aug. 24. 17:52
 4/5 anonim válasza:
Ember és gyomor szerint változó. En nem tudok hízni ha banánt eszek, egy paleos szintén férfi ismerősöm egyenesen kerüli, annyira hízik tőle.
2014. aug. 25. 13:11
 5/5 anonim válasza:
Igen!Egyél csak egyet!REGGEL!
2014. aug. 28. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!