Hizlal ha valaki paleolit táplálkozás mellett befal napi 3-4 banánt?
Figyelt kérdés
2014. aug. 24. 16:12
1/5 anonim válasza:
Ha belefér a napi kalóriaszügségletedbe, akkor nem. De egyébként a banán elég sok kalóriát tartalmaz, 3-4 az kicsit soknak tűnik nekem. 1-2 banán még belefér délelőtt.
2/5 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm.
Mondjuk én vegetáriánus paleolit étkezést folytatok tojással és sajttal kiegészítve.
2014. aug. 24. 17:12
3/5 anonim válasza:
A banánnak inkább a szénhidráttartalma magas, de nem mindenki szénhidrátszegényen fogyókúrázik... Reggel az inzulinérzékenység gyenge, akkor kevésbé ajánlják az ilyesmit, délben és kora délután magasabb. Bár én ezekkel sose foglalkozom, inkább a szénhidrát napi mennyiségével, nekem annak a csökkentése vált be. De többféleképpen lehet csinálni, az biztos. Azt tudom, hogy van, aki banánevés mellett fogyott le paleóval, bár nem biztos, hogy ilyen sokat evett belőle.
4/5 anonim válasza:
Ember és gyomor szerint változó. En nem tudok hízni ha banánt eszek, egy paleos szintén férfi ismerősöm egyenesen kerüli, annyira hízik tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!