Paleosok! Nektek javult a bôrötök, szebb lett?
Figyelt kérdés
Részben azért kezdtem el ezt az étrendet követni, mert eléggè pattanásos az arcom,és azt hallottam ettôl szebb lesz. Még csak 2 hete csinálom ugyan,de eddig nem láttam változást..még ma is jött ki rám 2-3. :/ Sok zöldséget,gyümölcsöt,tojást és húst eszek. Nem nagyon eszek olajos magvakat. Viszont mindennap szinte valamilyen fajta hús van ebédre. Nem lehet attól? Vagy akinek paleo miatt javult a bôre, ti is ettetek ilyen sok húst? Nekünk heti 5x az van..anya fôz,nem tudok mit tenni.:S Vagy lehet ez a 2,5hét még nem volt elég,hogy bel7l megtisztuljak,és ezáltal az arcom is??:S Egyébként kb 2-3 naponta (van hogy 4) van csak székletem általába,akkor se sok és csak erölködéssel általába..Ez nem lehet befolyással a pattanásokra? Vagy esetleg a stressz/idegesség? Sajnos hamar felkapom a vizet...ezért sokszor vagyok ideges :( Valami tipp? Már utálom magam emiatt,de komolyan...mikor látom a sok szép bôrû barátnômet...olyan rossz :(( Segítsetek!!2014. aug. 19. 20:05
11/12 A kérdező kommentje:
Köszi! Én folytatom. Nagyon tetszik ez az életmód eddig. :P
2014. aug. 21. 15:27
12/12 anonim válasza:
Nem vagyok ortodox paleos, de nekem alig van azóta pattanásom, hogy paleosan eszem. Ez persze attól is függ, mivel van telítve a szervezeted és mitől szeretne a bőrön keresztül megtisztulni. Nagy eséllyel a paleos táplálkozás segíthet ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!