Miért nem indul be a fogyás?
Figyelt kérdés
3 hete kezdtem el de egy dekát nem fogytam, sőt talán hiztam is 1 kilót. Pedig mindent betartok nem is eszem sokat, sokszor vagyok éhes. Egyik ismerősöm azt tanácsolta, hogy hagyjam el teljesen a gyümölcsöket és akkor beindul a fogyás. Szerintetek? Vagy korai még súlyvesztésről beszélni ennyi idő után? Félek, hogy ha nem indul be feladom az egészet :/2014. aug. 5. 17:25
11/16 anonim válasza:
Egy hét alatt -3kg?
1. Koplalással persze.
2. Ha 80kg felesleg van rajta persze.
Egy hét alatt 3kg nagyon sok, 0,5 az ideális.
12/16 anonim válasza:
Hallod, fél kilót hetente?na ne viccelj...ennyit adok le estétől reggelig...ámde ne téveszd össze a fél kiló zsirból fogyást...én ezen a héten 3 kilót fogytam pl, edzés nélkül, koplalni nem koplaltam csak egyszerűen nem ettem olyasmit amit nem szabad...és nem a zsirból fogytam 3 kilót...jó is lett volna:)és elméletileg 10 kg fölöslegem van...172 és 72kg voltam.de szerintem ha egy jót vacsiznék már újra a régi lennék:))szóval 3 kg semmi...
13/16 anonim válasza:
2x olvasatam el amit írtál, még mindig nem értem. Akkor te izomból fogytál?
A testsúlyon simán ingadozik akár 1kg is naponta, ezért elég hetente 1x mérni a súlyunkat. Pl Hétfő reggel étkezés előtt.
14/16 anonim válasza:
és ahogy telik az idő és fogynak a kilók, egyre nehezebb megszabadúlni...az utolsó 5kg plusszot csakis edzéssel lehet leadni...de most még lustinak érzem magam:D
15/16 anonim válasza:
Nem izomból...Csak gondolj bele abba, hogy sokáig normálisnál többet eszel..reggeli ebéd vacsora és vacsi után csoki, chips, stb stb...ez nekem napiszinű volt...aztán egy nap felébredtem h nem ártana újra a régi lenni, ezért lemondtam kenyérről, cukorról, nasiról, lisztről, tésztáról olajról...húst meg nem eszek alapból mert vega vagyok...a 4 nap alatt meg napi 5,6szor is ettem...és kb 2liter vizet megittam...ezt pontosan nem tudom...szóval ez idő alatt a beleim szépen kiürültek, mivel zöldségeket ettem meg tejterméket vizet is veszitettem, a zsir veszteségem max fél kiló volt...ha szaladtam volna naponta 5kmt akkor még mindig 72kg lennék, de számomra a súly nem mond semmit...ami szemmel látható az a fontos:)
16/16 anonim válasza:
Sajnálom ha nem tiszta amit irok...lehet az agyam térfogatából is vesztettem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!