Paleozok 2 napja. Mikor múlnak el a pattanásaim végre?
Figyelt kérdés
2 napja paleozom, mert nagyon pattanásos vagyok, és azthallottam ez segíthet ezen. Szóval 2 napja csinálom, de még nem lett szebb a bőröm, sőt szerintem rondább lett. Ez nem lehet a paleo miatt ugye? 2 nap alatt még nincs semmi hatása, ugye? Mikor lesz hatása? Mikor lesz már végre szép a bőröm? (Tapasztalatokat is irhattok) 15/L2014. aug. 2. 22:24
1/8 anonim válasza:
az a gond az emberekkel, hogy mindent egyből akarnak. türelem. 2 nap alatt nem fog történni semmi
2/8 anonim válasza:
Nekem a sok magtól pont sok-sok pattanásom lesz.
3/8 anonim válasza:
inkább menj el egy jó bőrgyógyászhoz és/vagy kozmetikushoz!!!!!
4/8 anonim válasza:
1. Légy sokkal türelmesebb
2. Ha bőrgyógyászhoz elmész és van rá pénzed fölírhat neked gyógyszert ( asszem 7000ft 1-2 havi adag), akkor az pár hét alatt a legnagyobb ragyát is eltüntetheti!
5/8 A kérdező kommentje:
Koszi,de nem teszem tonkre a szervezetem hormontablettakkal...meg szeretnek gyereket ;)
2014. aug. 6. 22:11
6/8 anonim válasza:
akkor kémet írna fel vagy mást,
ja a paleo aztán jót tesz a szervezetnek meg segít a gyerekvállalásban :)
7/8 anonim válasza:
Türelem!
ne egyél magokat, mert igaz, hogy azt a paleo nem tiltja, de attól nekem is kijönnek.
kozmetikushoz meg ne menjél el, mert az kívülről kezeli a pattanásokat, ezzel szemben pedig a pattanások belülről jönnek. Én rengeteget jártam kozmetikushoz, sosem segített. a paleo óta jó minden. a hasam is lement. türelem!
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Akkor a maglisztes kenyereket/sütiket is kerüljem??:/
2014. aug. 18. 08:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!