A rizzsel vagy a zabpehellyel okozok kevesebb kárt magamnak?
Figyelt kérdés
A részletes okok is érdekelnének.2014. júl. 30. 16:18
11/13 anonim válasza:
Különben is... az ember nem gabonafogyasztásra specializálódott, ráadásul az, hogy más tejét megisszuk, az fura. Mivel a tehén se issza meg az ember tejét. Ezért minden élőlény a saját tejét fogyassza, mert így más hormon nem rakódik belénk, ami szintén betegséghez vezet, mint pl autizmus (fejlődésizavar).
12/13 anonim válasza:
Én nem hasonlítom magam semmilyen állathoz. Attól még, hogy az állatok nem isszák egymás tejét, attól még én ihatom. Az állatok nem hordanak ruhát, én se hordjak, nem vágnak fát, én se vágjak? Lemondjak a joghurtomról, mert a zsiráf sem eszi? Ezek aztán nyomós érvek! Melyik állat miatt miről mondjak le, hogy aztán végül semmit nem ehetek. Egyébként a macska szereti a tejet, semmi baja nem lesz tőle. Sőt őzgidát és más állatokat is lehet tehéntejjel itatni, ha például az anyjuk elpusztult. Csodálatosan felnőnek tőle. Az új irányzatok hívei összehordanak minden badarságot, az autizmust összefüggésbe hozni a tejfogyasztással meg egy minden alapot nélkülöző kitaláció. Az autizmust biztos, hogy nem a tejfogyasztás váltja ki, erről ennyit. TUDOMÁNYOS adat van erről bőven. Ezek az új táplálkozási önjelölt guruk minden tudományos ismeretet nélkülözve állítanak valótlanságokat. Csak azért nem kevesen vannak, akiket nem lehet mindenféle badarsággal félrevezetni. Szerintem maradjunk annyiban, hogy egye mindenki, ami jól esik neki, az afrikaiak is.
13/13 anonim válasza:
Ja, hogy a hormonoktól lenne az autizmus.. Phh, nagggyon okos. Bár sok a nyitott kérdés, szerencsére ebben a tudomány jóval előrébb áll és nem a kuruzslás szintjén... 50 éve, amikor már voltak tejgazdaságok és valljuk be, hogy felelőtlenebbül használták a hormonokat, vegyszereket, permetezőszereket, mégsem volt ennyi autista (akkor még nem nevezték így őket). Utána kellene nézni a tudományos állásfoglalásoknak, mielőtt valaki még bebeszél magának dolgokat, amivel alátámasztja azt, hogy mivel van tele a hűtőszekrénye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!