A rizzsel vagy a zabpehellyel okozok kevesebb kárt magamnak?
Biztos túletetik, és meghízik. :D
Egyik sem árt, de ajánlatosabb a barna/basmati rizs. Nem azért, mert a fehér zsíros lenne (LOL), hanem mert magasabb a glikémiás indexe, kisebb a rosttartalma.
"Egyik sem árt, de ajánlatosabb a barna/basmati rizs. Nem azért, mert a fehér zsíros lenne (LOL), hanem mert magasabb a glikémiás indexe, kisebb a rosttartalma."
Fordítva.
Amúgy a rizs, a zab gluténszennyezett.
Nézd, attól, hogy én megeszek minden fost, Afrikában még ugyanúgy éhendöglenek a n*ggerek. Legfeljebb tönkreteszem még magamat is, én meg majd megdöglök valamelyik "népszerű" civilizációs betegségben. Ezért nem érv, mert a kettő egymásra semmilyen hatással nincs. Ha senki nem enné meg, akkor sem kapnák meg a fekák, hanem leállna a gyártásuk. Ez a szomorú valóság.
Ne csak szélsőségekben gondolkodj, nem csak paleo, és hétköznapi szemétevő életmód létezik. Van köztes út, én ezt követem. Nem eszek bolti felvágottat, nem eszek édességet, nem eszek konzerveket, készételeket. Eszek joghurtot, túrót, zabot, rizst, a húst és a köreteket pedig magamnak készítem el itthon. Gyakorlatilag a mesterséges adalékokat szinte teljesen ki tudtam szűrni az életemből. Persze 100% biztos nem lehetsz benne, hiszen nem tudhatod, hogy a bolti húsban és zöldségben milyen vegyszerek vannak, de már így is sokat teszel az egészséged érdekében. Ha pedig meg tudod oldani, hogy háztáji húst és zöldséget egyél, az a legjobb, amit tehetsz magadért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!