Nem akarok leérettségizni, mert kell egy év hogy rendbeszedjem magam, őrűltség?
Figyelt kérdés
Fogyni akarok és megszépűlni,önnbizalmat szerezni Mielőtt továbbtanulnék es arra gondoltam hogyha bukok,akkor októberben érettségizek és jövő szeptemberben megyek új suliba, pestre szeretnék és tudom hogy ott Mik mennek,hogy ha kövér és önbizalomhiányos vagy akkor, lúzer vagy ,ezt nem akarom,hiszen igazából nem vagyok csendes,béna,lúzer csak a súlyom miatt a kisugárzásom lett negatív ezért halasztani akarok de a szüleimnem nem mondom el mert amúgy nem engednék.most 168 cm\65 kg vagyok és 55 szeretnék lenni és újra önmagam:'(segízenétek nekem nem tudom mit csináljak?2014. jún. 3. 17:20
22/27 A kérdező kommentje:
Sikerűlt:D
2014. jún. 21. 08:14
24/27 anonim válasza:
Juhééééééé!
SZUPER VAGY :-)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRATULA!!!
25/27 anonim válasza:
Gratulálok!
Ünnepeld meg, aztán kezdődhet a testi&lelki megújulásod :)
27/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2014. júl. 6. 11:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!