Ha karfiolrizst akarok készíteni, meddig pároljam a karfiolt, mielőtt reszelem? És a szárával mihez kezdjek utána?
Figyelt kérdés
2013. júl. 25. 20:49
1/3 anonim válasza:
Mielött lereszeled, NEM KELL párolni, NYERSEN kell lereszelni (vagy késsel kicsire vágni), és természetesen a szárát is.
2/3 anonim válasza:
Én is nyersen darabolom apróra, a szárát is.
Ha a karfiol-rózsákat egészben párolod, akkor azzal már nem nagyon tudsz mást kezdeni, mint vagy abban a formában befűszerezve eszed meg köretnek, vagy:
edény aljára ici-pici zsiradékot teszel, majd jó vastagon tejfölt, rá a párolt karfiolt, tetejére ismét tejföl + reszelt sajt. Bedugod a sütőbe, vagy mikróba, hogy így összesüljenek.
De lehet rétegezve is összerakni valami puhára párolt darálthússal, pörkölt-maradékkal, hasonlókkal, és akkor mint egy rakottas étel jött össze.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2013. júl. 26. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!