Padlizsános rántottát akarok enni reggel. Kis sertészsíron hány percig süssem a vékonyra vágott palit, mielőtt ráütöm a tojásokat?
Hajajj s ezzel kezded?
Nézd, még a hagymáról sem tudom megmondani, hogy a Te tűzhelyeden mennyi idő alatt sül meg, sőt, az enyémen se mindegy, hogy mekkora a láng... A padlizsán elég sok időt igényel, csinálni kell és nézni és kóstolni, nem órát nézni, szerintem.
na nem is csoda, hogy nem szoktam főzni... :D
köszönöm, majd kóstolok akkor közben és nézem a színét
Arra számíts, hoyg elég sokáig kell. Ha nem elég sokáig sütöd keserű, szivacsszerű és ehetetlen lesz. Plusz serpenyőben mint egy szivacs minden olajat felvesz.
Ha máskor is ennél, akkor érdemes talán sütőben megsütni kicsit többet, aztán holnap már csak kiveszet átmelegíted a serpenyőben :-).
Sütőben én vékonyra vágnám, kicsi oliva olaj alá felé és só, bors...és kb. fél óra 170fokon, de azért nézegest..."vizesnek" kell kinéznie, inkább tovább süsd, mint rövid ideig.
Serpenyőben én neki sem állnék, nagyon sok idő kell hozzá...cukkini egyszerűbb és gyorsabb :-).
De azért nem ad fel a főzést :-D ;-)!!!
Kísérletezz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!