Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Nem akarok leérettségizni,...

Nem akarok leérettségizni, mert kell egy év hogy rendbeszedjem magam, őrűltség?

Figyelt kérdés
Fogyni akarok és megszépűlni,önnbizalmat szerezni Mielőtt továbbtanulnék es arra gondoltam hogyha bukok,akkor októberben érettségizek és jövő szeptemberben megyek új suliba, pestre szeretnék és tudom hogy ott Mik mennek,hogy ha kövér és önbizalomhiányos vagy akkor, lúzer vagy ,ezt nem akarom,hiszen igazából nem vagyok csendes,béna,lúzer csak a súlyom miatt a kisugárzásom lett negatív ezért halasztani akarok de a szüleimnem nem mondom el mert amúgy nem engednék.most 168 cm\65 kg vagyok és 55 szeretnék lenni és újra önmagam:'(segízenétek nekem nem tudom mit csináljak?

2014. jún. 3. 17:20
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
47%
Amúgy most látom, hogy mégcsak nem is vagy kövér.. EGYÁLTALÁN!
2014. jún. 3. 18:03
 12/27 A kérdező kommentje:
Annyira nem vagyok kövér viszont rosszúl oszlik el rajtam ,meg sovány voltam régen csak a jojo effektustól több jött fel rám,belassúlt az anyagcserém is ,tokám nőtt :( és Félek hogy 1300 kalóriától belassúl még jobban utánna pedig még jobban szétcsúszok,belebetegedtem a testsúlyomba,mert hetvennek is kinézek és négy éve ez megy és nemtudom hogy három hónap alatt le tudnák-e fogyni..
2014. jún. 3. 18:11
 13/27 anonim ***** válasza:
48%
Érettségizz csak le, aztán vállalj munkát, mondjuk egy gyorsétteremben. A napi nyolcórás talpalástól majd észhez térsz, ne szerencsétlen szüleidet szopasd már! Egy éven át eltartatnád magad, csak úgy..?
2014. jún. 3. 18:28
 14/27 anonim ***** válasza:
Inkább foglalkoznál a helyesírással és helyes beszéddel, mint ilyen hülyeségekkel...
2014. jún. 3. 18:37
 15/27 anonim ***** válasza:
Mutass már egy képet, akár privibe, könyörgöm. Biztos vagyok benne, hogy nem olyan vészes a helyzet... Én 65 kg voltam mikor férjhezmentem, és csinos voltam viszonylag, pedig alacsonyabb vagyok. Most 69 vagyok, fogyózok is, de már 62-63-mal simán megelégednék. Szerintem teljesen jól nézhetsz ki, csak bebeszéled. De amúgy, azt is megértem, ha vékonyabb akarsz lenni, de hogy emiatt ELCSESZD az egész jövődet... Ez lenne a legnagyobb marhaság...
2014. jún. 3. 19:37
 16/27 anonim válasza:
Hát októberben tuti nem fogsz leérettségizni, mert az őszi érettségit eltörölték.
2014. jún. 4. 07:16
 17/27 A kérdező kommentje:
Csak az őszi előrehozottat törölték el,de már úgy döntöttem leérettségizek:),nem akarom azért tönkretenni az életem,mert gúnyolódnak rajtam,így csak,ők győznének,majd próbálok lefogyni és rendbeszedni magam..és köszönöm a válaszokat;)
2014. jún. 4. 08:35
 18/27 Julie S ***** válasza:
100%

Jajj. Az elet nem all meg attol, hogy nem tokeletes a kulsod. Mindig abbol kell kihozni a legtobbet, legjobbat, ami epp van. Tanulas es egyebek mellett is tehetsz azert, hogy rendbe szedd magad. Eleve nem is jo csak erre koncentralni, mert tulzasokba eshetsz.

Szoval tanulj csak, ne halasztgass semmit, kozben pedig tereld megfelelo mederbe az etkezesed, az eleted.

Sok sikert! :)

2014. jún. 4. 08:56
 19/27 anonim ***** válasza:

Figyu,

az érettségi az EGY DOLOG

a fogyás meg EGY MÁSIK

Mi köze a kettőnek egymáshoz?

Csináld a kettőt egyszerre!

Ne komplikáld jobban a dolgokat, mint amilyenek.

Mars tanulni! :-D

Ne filózz előre, csak azzal foglalkozz, ami épp előtted áll...csináld ami a dolgod. Jelen pillanatban a dolgod leérettségizni! Ez nagyon fontos dolog.

Mellette is foglalkozhatsz a lelkeddel.

Jársz szichológushoz!

Ne a kibúvókat keresd, JUST DO IT!!!!!

MEG TUDOD CSINÁLNI!!!

ÉRTED?

MINDENT, AMIT SZERETNÉL, CSAK TENNED KELL ÉRTE.

Kevesebb gondolkodás, több akció :-D!!!

Szorítok!

2014. jún. 6. 16:59
 20/27 anonim válasza:

35 éves, és 54 kiló voltam amikor elkezdtem a gimit estin.

38 évesen, 68 kilóval (közben leszoktam a cigiről) 4,9 átlaggal érettségiztem.

Sajnálom, hogy nem kezdtem el fiatalabban tanulni!

2014. jún. 8. 23:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!