Igazi (és gyakorlott) paleósok! Képesek lennétek leírni, listázni azt, hogy konkrétan, fizikailag mit esztek meg egy nap során?
Nem arra gondolok, amiről azt hiszitek, hogy megeszitek, hanem arra, amit konkrétan, fizikailag "letoltok a gyomrotokba" :) Ehhez lehetséges, hogy szükség lesz naplózni a napi elfogyasztott táplálékot.
Olyasmire gondolok (ha valaki meg tudja tenni), hogy pl: 4 db avokádó, kb. 300 g vadlazac, két marék makadámdió, 1 evőkanál gránátalma balzsamecet, 1 egész pisztráng, 2 fej endívia, 100 g quinoa, 150 g csicsóka, 5 evőkanál kókuszreszelék stb. Tehát a "pár szem tojást bekapok reggelire" az nem jó, mert nem t'om, hogy mennyi az a pár szem.
Ebből a listából sokat tanulnék. Először is megtudnám, hogy a magyarországi gyakorlott paleósok fizikailag mi a *-t esznek, ellentétben az amerikai könyvekkel, és ellentétben vagy összhangban a Mezei Elmira-féle receptekkel.
Aztán a következő és egyben legjobb dolog az lenne, hogy konkrétan, számszerű összegre, nem sacc/kb.-re ki lehetne hozni, hogy akkor most mégis mennyibe kerül egy-egy paleós napi kajája. Ez nagy előrelépés lenne.
Nagyon szépen köszönöm annak, aki ezt így megértette és meg tudja tenni a listázást! Köszönöm!
Kedves kérdező írtad, hogy "ezzel hogy lehet jól lakni".
Teljesen értem a reakciódat.
Ez úgy elsőre tök kevésnek tűnik, de valahogy átáll a szrevezet és jóllakik ennyivel. Kevesebb kalóriából gazdálkodik.
Hidd el, ha éhes maradnék akkor addig ennék, hogy jóllakjak...de nekem ennyi bőven elég. Én nem fogyózom, annyit eszem amennyi tetszik és ez a mennyiésg nekem optimális ;-).
Hú, ez nagyon durva.
Ez mostani cikk????
Vagy valami ezer éves őskövület?
Ha mostani, akkor ez elég durva..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!