Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Édes paleó reggeli?

Édes paleó reggeli?

Figyelt kérdés

Egy ideje már teljesen kizártam a tejet és a glutént az étkezéseimből, kivéve a reggelit, amit viszont most szeretnék megtenni. Reggel viszont nem tudok sósat enni, muszáj valami édessel kezdenem a napot. Eddig gyümölcsöket ettem joghurttal, vagy túrót gyümölcsökkel, magokkal, esetleg egy finom sokmagos granolát joghurttal, (szója/mandula/tehén) tejjel. Sajnos eléggé tanácstalan vagyok, mire cseréljem fel a reggelimet, ami elég édes, elég zsír van benne és laktató. Tudtok néhány ötletet adni?

(Megj: sütőm nincs, és időm se sok reggelente)

2014. febr. 4. 19:25
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=4PeZsHQaFQE

Ugyan még sokat kell gyúrnom hozzá, de 100 éves koromra hiszem, hogy nagyjából menni fog.

Tehát legalább ezt a 100 évet ki kell tűzni célnak.

2014. febr. 7. 22:41
 22/24 anonim ***** válasza:

Az öreg,nem hiszem hogy csak paleót kajált :)

Tésztát,rizset esznek ,csak ők több zöldséget esznek szerintem mint mi európaiak,és gondolom mértékkel.

Nos Én mikor vonaton találkoztam olyan nyugdíjas párral,akik utazgattak(országok között),ők elég fiatalosak voltak,kérdezgettem hogy miket dolgoztak életükben,nos nem fizikai munkát az is biztos ,és amit dolgoztak abba sem haltak bele ...Most nézd meg mivé válnak azok akik nehéz fizikai munkát végeznek,ők sokkal előbb leépülnek jönnek elöbb a gondok.Szóval nem feltétlen a paelóval lesz meg az a 100 év,de ez is nagy segítség.Nekem az öregem cukorbeteg,lassan már le is állhat a szúrkálással,mert annyira jó ez a paleo étrend,szóval tényleg jó,de azért nem biztos hogy ez mentené meg az emberiséget önmagától :)

2014. febr. 8. 10:38
 23/24 anonim ***** válasza:

Azért tanulom ki a Baguát, hogy majd ne csak a flabelos a futás és a gyúrás legyen mozgás lehetőség az embereknek, hanem legyen lehetőség komoly és egészséges harcművészet gyakorlására is.

Ez, együtt a többi taoista módszerrel és a nyugati paleo táplálkozási elvekkel már megmentheti az emberiséget.

2014. febr. 8. 10:47
 24/24 A kérdező kommentje:

Kiprobaltam kulonfele paleocsintakat, mandulalisztbol feketeribizlivel a tesztaba, valamint mikrozott fahejas gyumolcsmixet (banan, alma) egy kis extra kesudioval, mandulaval es egy kis kokuszjoghurttal :) Nem is rossz, azt hiszem bele fogok jonni.

Koszonom az otleteket!

2014. febr. 19. 09:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!