Tudnátok mondani finom paleo édességeket?
itt pl. jó receptek vannak, de te eheted a kókuszkenyeredet, ha téged ez boldoggá tesz, drágám.
(vagymost nem ezen jár az eszed, mi?)
Édi, kókuszresziből is lehet nagyon finom sütiket készíteni.
Csak gyanítod, hogy hol jár az eszem.. alapos okod van rá, hogy gyanítsd deeeee... ezt ne már a gyerekek előtt :-"
Szerintem kell egy nagyobb házat venni, ahol tudunk két konyhát üzemeltetni, és ott Te majd főzhetsz-süthetsz a kókuszreszidből.
Nem csak gyanítom, tudom. Hol vannak itt gyerekek? Már késő van, ne szégyellősködj.
(itt olvasnak gyerekek is :-" ... )
Szerintem ha megsütöd nekem a húst és összedobsz hozzá salátát, savanyúságot, akkor nem kell külön konyha. Mellette csinálhatsz, főzhetsz magadnak még ami lisztet csak szeretnél :**
Tudod hogy Tápi-hápi nagyon nagyon diplomatikus :-"
Nem lehet mindig húst, meg salátát enni, kell a változatosság, drágám.
De ezt pont neked írom, te kis zserbósflódnis...
Tápi-hápi egy szendeszűz.(- nek mutatja magát....)
Bizonyára nagyon változatosan tudsz majd zölsdégetshústsütni, Mrs. Aczél.
Hagyjuk most a flódnit, pillanatnyi elgyengülésről van szó. (almássütit, bejglit kihagytad)
Majd meglátod ám, milyen változatosan...(liszttel,tejföllel, sok sok no paleo alapanyaggal..)
Ez a "pillanatyni" elgyengülés már több napja (hete?) tart.. nemtudom.
Kérlek, gyengülj el az elkövetkezendő pár évben is..
Egyél sok zöldséget gyümölcsöt, C-vitamint ne szedj, mert mesterséges. Remélem felerősödsz!
;)
RUM!
miazhogy visszatérni? mikor tértél el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!