Tudnátok mondani finom paleo édességeket?
Mindenki kívánjon normális kajákat, azokat egye és nem lesz beteg.
Beeeeejgliiiiii....
A bejjjjjjgliii, amit te ettél, az sem paleós, úgyhogy pszt.
Én nyertem megint.
#12: Nem tudhatod, hogy ki eszik paleós bejglit és ki nem :)
Ami az előzőeket illeti, fene tudja, én egészséges akarok lenni egész életemben, márpedig ahhoz nem mindegy, hogy miből áll össze az a rengeteg étel, amit nekem, mint emlősnek nap mint nap be kell vinnem...
A bolti édességek a drágák, nem az, amit az ember otthon összehoz, sokkal jobb alapanyagokból. Amúgysem kell édességeken élni, az édesség luxus, teljesen érthető, ha valaki minőségit akar belőle.
Még nem nyertél, Kisszívem :*
Kérdező, a bejgli is lehet paleós, csak másfajta liszt kell hozzá. De gyakorlatilag elkészíthető minden kaja gluténmentes, szénhidrátszegény formában egy kis fantáziával, vagy jó recepttel :)
Általában én nyerek, kiss sziveem.:*
Én és a férjem biztosan nem paleós bejglit eszünk. :-"
Egyébként meg a bolti édességeket én se szeretem, az tényleg egészségtelen és mű kaja.
Itthon, saját készítésű sütiket szoktam/szoktunk sütni, az hogy fehérliszttel készül, vagy sem... az már egy másik dolog.
: D
...
Dee ez most paleós kérdés Édi.
D:
Ezt még megbeszéljük... (bünti)
Úristeeeeeeen, segítség!!
Valaki mentsen meg, és kínáljon meg egy tál paleos főétellel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!